Αποκλειστικά

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ OPEN ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 6.000.000 €

71

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά και από ότι φαίνεται έκανε το πλέον κερδοφόρο DEAL.

Σε αντιστάθμισμα θα παραδώσει…. «κάλπικες λίρες»!

Στις προτασεις του ΛΑκη Λαζόπουλου είναι και η τηλεοπτική μεταφορΑ του «Θεε μου τι σου καναμε;», το οποΙο είχε ανεβασει πριν τρια χρόνια στο θεατρο με συμπρωταγωνιστρια του την Μαρια Καβογιαννη,

έχρι τώρα, υπήρχε η αίσθηση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, ότι τα κανάλια αφενός φοβούνται την καυστική σάτιρά του και δεν θέλουν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αφετέρου σκοτεινοί πολιτικοί και επιχειρηματικοί κύκλοι φιμώνουν τη φωνή του. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει πριν καιρό σε συνέντευξή του: «Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι και φυσικά, όχι μόνο Έλληνες, αλλά και Γερμανοί… Όταν κάποιος, επί έναν χρόνο, δέχεται απειλές στο σπίτι του, ακόμα και για τη ζωή του, αυτές περνούν στο σώμα του».

Η αλήθεια, ωστόσο, για όσους γνωρίζουν, είναι ότι η τηλεοπτική αποχή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποτελούσε κατά το ήμισυ και επιλογή του ίδιου του καλλιτέχνη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλοντας να ασκήσει καθαρή κριτική, δεν θα μπορούσε να μην έρθει αντιμέτωπος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον στενό φίλο του Αλέξη Τσίπρα. Κάτι, φυσικά, που δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αυτός που μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την περίοδο 2014-2015 εκτίναξε τις μετοχές του Αλέξη, «πλέκοντας» κάθε λίγο και λιγάκι το εγκώμιο του σημερινού πρωθυπουργού.

Λίγους μήνες πριν τις βουλευτικές εκλογές, ήρθε η στιγμή λοιπόν, ο δημοφιλής καλλιτέχνης να στρατευτεί εκ νέου και να ξαναριχτεί στη «μάχη».

Η «επιστράτευση» αυτήν τη φορά του Λάκη Λαζόπουλου γίνεται μέσα από το φίλοΣΥΡΙΖΑϊκο OPEN, του Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε, είναι και το μόνο πανελλαδικό κανάλι που τη δεδομένη στιγμή ο Λάκης θα μπορούσε να έχει δίαυλο επικοινωνίας.  Μη φανταστείτε, ωστόσο, ότι η συνεργασία του Λάκη Λαζόπουλου με το νεοσύστατο OPEN αποτελεί καθαρά και μόνο λύση ανάγκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης, νέος καναλάρχης, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα κιμπάρης, όσον αφορά τα οικονομικά του καναλιού.

Έχοντας, μάλιστα, ως δεδομένο ότι το πρόγραμμα του OPEN δεν προχωράει όπως θα ήθελε, δίνει γη και ύδωρ στον Λάκη Λαζόπουλο, προκειμένου να του ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Πέρα από την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Λάκης έχει δεχθεί και πρόταση Συμβούλου προγράμματος, με αμοιβή εξωπραγματική για τα Ελληνικά –πλέον- τηλεοπτικά δεδομένα.

Για το πακέτο των εκπομπών και σειρών που έχει προτείνει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Ελληνορώσο επιχειρηματία το οικονομικό τίμημα πακέτου, σε βάθος χρόνου, σύμφωνα με ανθρώπους του καναλιού που γνωρίζουν καλά, θα αγγίξει τα έξι εκατομμύρια ευρώ! Κι αυτό, γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος θέλει να αναλάβει σε όποιο concept προχωρήσει και την παραγωγή, μέσω της εταιρείας που έχει δημιουργήσει με τον αδερφό του Κώστα Λαζόπουλο.

Από το στενό περιβάλλον του δημιουργού, πληροφορηθήκαμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα ήθελε να διασκευάσει για το γυαλί το θεατρικό έργο «Θεέ μου τι σου κάναμε;», το οποίο είχε ανεβάσει πριν τρία χρόνια στο θέατρο «Γκλόρια, με συμπρωταγωνίστρια του την Μαρία Καβογιάννη.

Πρόκειται, για την ιστορία ενός οικογενειάρχη και πιστού καθολικού που οι κόρες του παντρεύονται κατά σειρά με πολιτικούς γάμους έναν μουσουλμάνο, έναν Εβραίο και έναν Βουδιστή με τον ίδιο να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής δημιουργός κουβεντιάζει, όμως, και δύο ακόμη προτάσεις που κινούνται στο πλαίσιο της μυθοπλασίας. Πρόκειται για την «αναβίωση» της κλασικής ταινίας «Η κάλπικη λίρα» -ποιος δεν θυμάται τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη στον ρόλο του ερωτευμένου ζευγαριού- σε μορφή σειράς με τον ίδιο τον Λάκη να κρατά πολλούς από τους κεντρικούς ρόλους. Επίσης, ο Λάκης επιθυμεί να περάσει μέσα από την TV και την ελληνική μας ιστορία με την αρωγή νέων ηθοποιών. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα ήταν μια ιδανική ευκαιρία η ελληνική τηλεόραση να άλλαζε προφίλ και αντί να βλέπουμε τα κατορθώματα του τούρκου «Σουλεϊμάν», να παρακολουθούμε τους αγώνες των ηρώων του 1821. Εκεί, ο Λάκης θα έχει κυρίως τον ρόλο του παραγωγού.

Όπως διαβάσαμε στο Grande Φεβρουαρίου.