Αποκλειστικά

ΠΕΝΘΙΜΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ALPHA.

127

Με σειρά προτεραιότητας θα εξεταστούν τα συμβόλαια των παρουσιαστών του ALPHA από την διοίκηση του σταθμού που προέκυψε μετά την εξαγορά από την Motor Oil. Και βέβαια άμεση προτεραιότητα είναι στα συμβόλαια παρουσιαστών που λήγουν μέχρι το καλοκαίρι. Στη συνέχεια θα μπουν στο τραπέζι οι δαπάνες (σε όλα τα επίπεδα) που επίσης θα περιοριστούν δραστικά, καθώς και τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα που θα περάσουν – επίσης από κόσκινο.

Μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται στο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη που θεωρείται από τα υψηλότερα στο κανάλι, δεδομένου ότι των υπολοίπων (βλ. Νικολούλη, Χατζηβασιλείου κλπ.) θα αντιμετωπιστούν με τα κριτήρια της αγοράς, δηλαδή του τηλεοπτικού «χρηματιστηρίου» στην εποχή της κρίσης! Φυσικά, αντίστοιχη θα είναι η αντιμετώπιση και για την Ελένη Μενεγάκη, απλώς η βαρύτητα του συμβολαίου της, λόγω του αστρονομικού ποσού που το συνοδεύει, το καθιστά ξεχωριστό και ως εκ τούτου ειδικού χειρισμού!

Τα χρήματα που παίρνει ως αμοιβή η Ελένη Μενεγάκη κάθε τηλεοπτική σεζόν ανήκουν στην σφαίρα του μυθικού για πολλούς. Είναι το αγαπημένο θέμα συζητήσεων, ακόμα και ζήλιας από τους συναδέλφους της.

Και πάντα είναι αυτό που θέλουν να ξέρουν οι ρεπόρτερ. Θεωρείται και είναι ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα, αφού η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που ό,τι αγγίζει ξεπουλάει.

Κι ενώ οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα γιά τα λαμπερά αστέρια του προγράμματος του ALPHA, έγκυρες πληροφορίες θέλουν τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Αγγελική Νικολούλη να έχουν ξεκινήσει ήδη διερευνητικές συζητήσεις  με στελέχη του OPEN.

Στην περίπτωση μάλιστα της ωραίας Ελένης λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης δίνει γη και ύδωρ, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή της. Για τον λόγο αυτο έχει επιστρατευτεί και ο Λάκης Λαζόπουλος, επιστήθιος φίλος της Ελένης, που εκτός των άλλων διατελεί και άτυπος σύμβουλος προγράμματος του καναλιού.

Όπως διαβάσαμε πρώτα στο Grande Μαίου.