Αποκλειστικά

Χριστίνα Σούζη : Ακραία καιρικά φαινόμενα για την κυρία του καιρού

252

Η καριέρα της στα Μέσα ήρθε με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, θεωρείται εκ των παλαιότερων συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου. «Σε αυτόν οφείλω πολλά. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα ήμουν αυτό που είμαι σήμερα», σημειώνει. Με δική του πρωτοβουλία, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η αγορά ενός εξαιρετικού συστήματος χαρτών και πρόγνωσης, το οποίο στοιχίζει πολλά και ως προς τη συντήρησή του, όμως, αυτό που τον ενδιέφερε πάντα ήταν η πρόβλεψη και το δελτίου καιρού. Σιγά-σιγά η Χριστίνα Σούζη πέρασε και στην τηλεοπτική αρένα. Εκεί που καθημερινά παρήλαυναν από τα κανάλια όμορφες κοπέλες που απλώς διάβαζαν τον καιρό από το autocue, εμφανίστηκε μια δυναμική γυναίκα, η οποία μπορούσε να μιλήσει με λεπτομέρειες, να κάνει χιούμορ, αλλά όλα με όριο.

Από τις πρωινές εκπομπές έως και το βραδινό δελτίο η Χριστίνα Σούζη ήταν και είναι η μετεωρολόγος που εμπιστεύεται ο σταθμός, καθώς και η γυναίκα που έγινε talk of the town, όχι σκανδαλωδώς, αλλά λόγω δυναμικής και αξιοπιστίας.

«Είμαι Ηπειρώτισσα και καμαρώνω για την καταγωγή μου. Τα καλοκαίρια όταν ήμασταν μικρές, πηγαίναμε με την αδερφή μου στα Γιάννενα, όπου η μητέρα μου μας έντυνε και μας στόλιζε για να πάμε στην πλατεία να βρούμε τους φίλους μας. Ενώ, όμως, η αδερφή μου γύριζε όπως έφευγε, εγώ γύριζα πίσω με σκισμένα ρούχα και μέσα στις λάσπες! Από μικρή ήμουν ατίθαση, νευρική, και γενικώς αγοροκόριτσο. Στο σχολείο ήμουν μονίμως με μια μπάλα στο χέρι, περιμένοντας το διάλειμμα», αυτοπροσδιορίζεται η ίδια μέσα από τις συνεντεύξεις της. Όσον αφορά την οικογενειακή της κατάσταση, η ίδια δηλώνει: «Τον άνδρα μου τον γνώριζα από το Πανεπιστήμιο, είναι Βιολόγους και έχουμε και δυο κορίτσια. Η μεγάλη μας είναι νηπιαγωγός και έχω ένα εγγόνι. Η μικρή τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο «εξωτικό» Παγκράτι. Ο άντρας μου είναι και εκείνος γέννημα-θρέμμα της ίδιας περιοχής. Μετακινηθήκαμε για λίγο προς τα Βριλήσσια και ξαναγυρίσαμε. Πήραμε αρκετό καθαρό αέρα. Μ’ αρέσει το κέντρο».

Μόνο που η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως κανείς θα ήθελε. Παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας της δημοφιλούς Μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, σήμερα, όπως αποκαλύπτει με επίσημα έγγραφα το GRANDE, η Χριστίνα Σούζη με τον σύζυγό της Γιάννη, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο. Το σπίτι που απέκτησαν το 1982, με «σκληρή» δουλειά και πολλές θυσίες, στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, πλησίον της πλατείας Πλαστήρα.

Πρόκειται για διαμέρισμα 81 τ.μ., τρίτου ορόφου, το οποίο βγάζει στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 σε πλειστηριασμό η «ALPHA BANK», με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ακίνητο -σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών- βαραίνει προσημείωση υποθήκης υπέρ της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», για ποσό 75.000 ευρώ, καθώς και προσημείωση υποθήκης στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ» για ποσό 36.120 ευρώ.

Η ίδια η Μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ σε συνέντευξη της παλαιότερα είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, απόρροια της κρίσης.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν με τον σύζυγό της το φουσκωτό που διέθεταν, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους.

«Η κρίση με πήγε πολύ πίσω. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έτσι. Δεν λέω να κάνω μια ζωή χλιδάτη, αλλά αν έχω και ένα φουσκωτό… τι έγινε; Αγάπη είναι αυτή και δεν μπορώ να την έχω πια. Το πουλήσαμε με το που άρχισε η κρίση. Δεν μπορούσα να το συντηρήσω. Προτιμώ να δώσω στα παιδιά μου παρά να περνάω εγώ καλά. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια και η κόρη μου δεν έχει δουλειά συγκεκριμένη. Προσπαθεί να κάνει το διδακτορικό της».

Όπως διαβάσαμε στο Grande Μαίου