Κοινωνικά

Αλέξης Κούγιας: «Παράσταση Πολιτικής Αγωγής στον ανακριτή για την πλημμύρα στη Μάνδρα ,θα δηλώσουν οι συγγενείς επτά θυμάτων»

31

Oι συγγενείς επτά θυμάτων από τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, που εκπροσωπούνται από το γραφείο του Αλέξη Κούγια θα καταθέσουν Παράσταση Πολιτικής Αγωγής στον ανακριτή.

Ο κ. Κούγιας με Δελτίο Τύπου ενημερώνει πως: «Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για την τραγωδία στην Δυτική Αττική και αφού γίνει επεξεργασία του περιεχομένου της δίωξης θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής για τους εντολείς μας και θα καταθέσουμε αγωγές- προσφυγές αποζημιώσεως κατά των φυσικών προσώπων, για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη, εφόσον είναι νομικά δυνατόν (λόγω της ιδιότητας των ως δημοσίων ή δημοτικών υπαλλήλων), και κατά των νομικών προσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας.»

Στην συνέχεια της ανακοίνωσής του προσθέτει ότι : «Αύριο το βράδυ(22/3) στη Μάνδρα θα γίνει ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για τα δικαιώματά τους μετά την άσκηση ποινικής δίωξης και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων», ενώ τονίζει πως «ως δικηγορικό γραφείο, συμφωνούμε απολύτως για την ποινική δίωξη και τον νομικό χαρακτηρισμό των εγκλημάτων και θέλουμε να συγχαρούμε τους Εισαγγελείς που χειρίστηκαν την υπόθεση».

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από τους άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στις 13 Μάρτιου 2019.

Στόχος της συγκεκριμένης δημοσίευσης είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου ,και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς ,και για τον εντοπισμό των διαφυγόντων τη σύλληψη, έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών.

Όσοι γνωρίζουν κάτι ή αναγνωρίζουν κάποιον από τους δράστες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας ,και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα