Κοινωνικά

Αναβολή της δίκης του 54χρονου για το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

27

Επιμέλεια άρθρου :Καλοσκάμη Λίλα

 

Αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, για τις 23 Ιουλίου η εκδίκαση της υπόθεσης του 54χρονου γυμναστή από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι συνήγοροι του 54χρονου ανέφεραν ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας για το φωτογραφικό υλικό από δεκάδες σκληρούς δίσκους και στικάκια, που βρέθηκαν στην οικεία του, προκειμένου να σχηματιστεί πλήρη εικόνα για τον κατηγορούμενο, κατά την διάρκεια εκδίκασης.

Ο δικηγόρος του κ. Γιώργος Στειακάκης δήλωσε: «Αυτό που περιμένουμε είναι να έρθει από την Αθήνα το αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες οι οποίες θα έχουν εκτυπωθεί, θα έχουν χαρακτηριστεί και αξιολογηθεί, έτσι ώστε να καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, διάθεση ή διαστροφή που αποδίδεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο με οικογένεια και ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. H κατηγορία είναι ανυπόστατη και οι φωτογραφίες από τις οποίες προέκυψε η κατηγορία, είναι φωτογραφίες που όχι μόνο δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του πορνογραφικού υλικού, αλλά δεν εμπίπτουν σε καμία κατηγορία που θα πρόσβαλε οποιονδήποτε.»