Κοινωνικά

Ανοίγουν τα στόματα στην Ρόδο!

364

Κάποιοι μιλάνε για οργανωμένο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο «εγκλωβίζει» τα θύματα του και στην συνέχεια τα εκβιάζει!

Τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για μια οργανωμένη συμμορία Ελλήνων και αλλοδαπών , η οποία αφού προσεγγίσει νεαρά κορίτσια, συνήθως φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Ρόδο, κατόπιν τα εκμεταλλεύεται .
Αυτό κατήγγειλε ο πατέρας της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη , μετά τις φρικτές αποκαλύψεις οι οποίες αφορούν τον βιασμό της αδικοχαμένης του κόρης.

Τα στόματα ανοίγουν και η μια κατάθεση και αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Φίλοι και κοντινά πρόσωπα της νεαρής κοπέλας δεν σταματούν να καταθέτουν τα όσα ξέρουν προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας της.
Κάποιοι αναφέρονται στον βιασμό της 21χρονης το 2017 έπειτα από βραδινή έξοδο με φίλους. Τόνισαν μάλιστα ότι τους είχε εκμυστηρευτεί πως οι δράστες κάποια στιγμή θα επιστρέψουν και θα της κάνουν κακό.
Ο πατέρας της Ελένης κ. Γιάννης Τοπαλούδη δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου. Στο νησί δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές. Να βιάζονται και να εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου, τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάσουν στο όμορφο νησί μας. Και ειλικρινά όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδερφό μου, όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες, με τον καλύτερο τρόπο”. Ο χαροκαμένος πατέρας συνεχίζει λέγοντας «Αν δεν ήταν η κόρη μου, θα ήταν άλλο κοριτσάκι. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτά που αποπειράθηκαν να κάνουν στην κόρη μου», είπε σχετικά ο πατέρας της 21χρονης, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που κάνουν συστηματικά αυτήν τη δουλειά. Βάζουν τέτοια κορίτσια στο στόχαστρο και όχι μόνο τα βιάζουν, τα εκβιάζουν κιόλας.»

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη