Κοινωνικά

Από την εξαθλίωση στο σχολείο!

229

Δύο χρόνια πριν η φωτογραφία ενός σκελετωμένου παιδιού από τη Νιγηρία, που το είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του γιατί πίστευαν πως είναι μάγος, έκανε το γύρο του κόσμου και είχε συγκλονίσει την παγκόσμια γνώμη.
Πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιανουαρίου του 2016 η Anja Ringgren Loven από τη Δανία, που έχει έχει αφιερώσει τη ζωή της στην παροχή βοήθειας στην Αφρική , πλησίασε το παιδί και του έδωσε από ένα μπουκάλι νερό να πιεί σώζοντάς του τη ζωή!
Για 8 ολόκληρους μήνες το παιδάκι περιφερόταν ολομόναχο στο δρόμο , τρώγοντας πεταμένο φαγητό από τους ντόπιους. Η εξέλιξη της υγείας του έχει σημειώσει μεγάλο βαθμό ανάπτυξης και αυτό οφείλεται στην Loven καθώς 12 μήνες μετά την κατάλληλη θεραπεία μεταμορφώθηκε σε ένα υγιέστατο παιδί.
Ο μικρός Hope άρχισε να πηγαίνει και στο σχολείο έπειτα από ένα χρόνο φροντίδας! Η ίδια μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία , δίνοντας και πάλι νερό στον μικρό για να δείξει την τεράστια βελτίωση της υγείας του. Εκείνο το αποστεωμένο παιδί έχει δώσει τη θέση του σε ένα όμορφο και υγιές αγοράκι.

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου