Κοινωνικά

Βαθμολογίες Πανελλαδικών- Πως μπορείτε να τις δείτε

23
Επιμέλεια Άρθρου: Καλοσκάμη Λίλα

 

Τέλος η αγωνία, η αναμονή και το άγχος για τους χιλιάδες υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς πριν από λίγο αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Στις καταστάσεις υπάρχει μόνο ο κωδικός κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, κάθε υποψήφιος, μπορεί να μάθει τη βαθμολογία του, αφού πρώτα  πληκτρολογήσει τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης φέτος η βαθμολογία μπορεί να ληφθεί και μέσω γραπτού μηνύματος SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. Ανεξάρτητα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ο συνολικός αριθμός εισακτέων,  ανέρχεται σε 77.415.

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά!