Κοινωνικά

Βρέθηκε το κλεμμένο όπλο του αστυνομικού από το αεροδρόμιο. Ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ

61

Όπλο αστυνομικού που είχαν καταφέρει να αποσπάσουν, μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες, ζευγάρι Χιλιανών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, βρέθηκε μετά από έρευνα στην κατοικία τους.

Μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας ο κύριος Γεώργιος Πλαφουντζής, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ αναφέρει σε επιστολή του :

«Την 16-11-2019 συνάδελφοι της υπηρεσίας μας και συγκεκριμένα της Ειδικής ομάδας ελέγχου και περιπολιών, εντόπισαν στην περιοχή των αναχωρήσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ζευγάρι Χιλιανών οι οποίοι κινούνταν ύποπτα. Τους έλεγχξαν και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Aερολιμένα Αθηνών.

Μετά από έρευνα της εν λόγω υπηρεσίας διαπιστώθηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου , ότι είχαν διαπράξει τις προηγούμενες ημέρες τρεις κλοπές σε ανυποψίαστους επιβάτες, στον χώρο των αναχωρήσεων του αερολιμένα και συγκεκριμένα, είχαν αφαιρέσει από την κατοχή τους αποσκευές οι οποίες περιείχαν μεγάλα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας.

Επίσης οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν αφαιρέσει από το κέντρο της Αθήνας τσαντάκι συνάδελφου, το οποίο περιείχε το υπηρεσιακό του όπλο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

Πραγματοποιήθηκε κατ οίκον έρευνα και βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας, προϊόντα εκνόμων ενεργειών, καθώς και το όπλο του συναδέλφου, το οποίο είχαν δώσει σε αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας έναντι αμοιβής.

Μια μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας μας.

Πλέον το επίπεδο έχει αλλάξει στον αερολιμένα ,οι συνάδελφοι λειτουργούν άψογα εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της διοίκησης και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Συγχαρητήρια στον κ Ταξίαρχο, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Ασφαλείας και όλους τους συναδέλφους. Είμαστε σίγουροι πως θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ»

 

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα