Κοινωνικά

Βρέθηκε DNA στο σίδερο που «σκότωσε» την Ελένη Τοπαλούδη, σε ποιόν ανήκει;

80

Νυχθημερόν οι άντρες της αστυνομίας «χτενίζουν» πιθαμή προς πιθαμή περιοχές της Ρόδου προκειμένου να βρουν όσο τον δυνατό περισσότερα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν ίχνη DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού επάνω στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η άτυχη κοπέλα.
Όπως είναι φυσικό τα συγκεκριμένα ευρήματα ανατρέπουν του όποιους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου , ο οποίος από την πρώτη στιγμή φώναζε και υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία. Απλά ήταν μπροστά και τίποτα περισσότερο.
Ωστόσο στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση, αναφέρεται πως ο 19χρονος ήταν αυτός που κρατούσε το σίδερο. Να σημειωθεί πως στον τόπο της τραγωδίας ο οποίος είναι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το σπίτι του Έλληνα, βρέθηκαν αποτυπώματα σε μπουκάλια, ποτήρια καθώς και σε άλλα αντικείμενα των δύο κατηγορουμένων αλλά και γενετικό τους υλικό.

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη