Κοινωνικά

Δήμος Αθηναίων: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση των δρόμων της Αθήνας

32

Επιμέλεια άρθρου :Καλοσκάμη Λίλα

 

 

80 κεντρικοί οδικοί άξονες και άλλοι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχουν ασφαλτοστρωθεί, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, ενώ αναμένεται και σε άλλους 14 δρόμους να ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες έως τις αρχές του Αυγούστου. Οι ρυθμοί των εργασιών είναι εντατικοί και να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του μίλησε για μαραθώνιο έργων υποδομής, στις γειτονιές της Αθήνας, τονίζοντας πως πρόκειται για έργα με τα οποία ο Δήμος Αθηναίων επιχειρεί να επαναφέρει τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης.

«Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημα της η Αθήνα. Οι δρόμοι που θα έχουν ασφαλτοστρωθεί ως τις αρχές Αυγούστου είναι μεταξύ άλλων η Καρ. Σερβίας, η Μοσχονησίων, η Κριεζώτου, η Μοσχοπούλου, η Μελτίου κ.ά. Στόχος μας να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης»