Κοινωνικά

Επίθεση Κούγια κατά δολοφόνων Τοπαλίδου, ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος!

349

Για κατ’ αντιπαράθεση και αναπαράσταση ,εξέταση των δύο κατηγορουμένων της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ,κατέθεσε αίτημα στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Κούγιας τόνισε πως υπάρχουν πολλά κενά στις απολογίες τους. Να υπενθυμίσουμε το γεγονός ότι ο 19χρονος Αλβανός όπως κατέθεσε , όταν κατάλαβε πως έχουν κάνει κακό και έχουν τραυματίσει την άτυχη νεαρή κοπέλα , ζήτησε από τον φίλο του να τη πάνε στο νοσοκομείο . Εκείνος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας “πάμε να το τελειώσουμε”.
Ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε ότι :
«Από την ώρα που την πήγαν από σπίτι, στη διαδρομή μέχρι τους Πεύκους, τι έλεγαν, τι έκαναν, πώς την πέταξαν, όλα αυτά θα αναδειχθούν στην αναπαράσταση… Όποια αντίφαση υπάρχει, εκεί μπορεί να αναδειχθεί, η αναπαράσταση θα λύσει ερωτηματικά» και συνεχίζει λέγοντας «Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’ όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει… Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί αν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε. Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα»

Ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως της αναπαράστασης θα προηγηθεί η εγκληματολογική έρευνα: «Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’ όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει… Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί αν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε. Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα. θέλουμε να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιη απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για ένα νεκρό από κάποιους που εκμεταλλεύονται αυτή την τραγωδία. Να βρούμε την άκρη με όλους, και με αυτούς τους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη φήμη του θύματος… Βεβηλώνουν την οικογένεια που είναι γόνος κορυφαίας οικογένειας διαχρονικά του Διδυμοτείχου

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη