Κοινωνικά

Ερωτηματικά για τον θάνατο του 28χρονου δικηγόρου. Αυτοκτονία ή δολοφονία;

31

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου, του 28χρονου δικηγόρου, ο οποίος εντοπίστηκε σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι ένα. Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Το τραύμα που έχει στο κεφάλι είναι και αυτό που κάνει τις Αρχές να στραφούν στην δολοφονία.

Ο νεαρός δικηγόρος είχε δηλωθεί ως εξαφανισθής από το βράδυ της Τρίτης, όπου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα. Την Τετάρτη (13/3) σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ αφού εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του στα Τουρκοβούνια, μέσα στο οποίο υπήρχαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του με χρήματα, κάρτες, αλλά και διάφοροι φάκελοι με δικογραφίες.

Ο 28χρονος , εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας ,και το βράδυ της εξαφάνισής του έμεινε έως αργά για να δουλέψει σε κάποια υπόθεση. Την επόμενη ημέρα , ενώ έπρεπε να παραστεί σε δίκη, εκείνος δεν εμφανίστηκε. Έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο το τραύμα στο κεφάλι του, είναι που έχει δημιουργήσει αμφιβολίες στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες ερευνούν και το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Ωστόσο το ερώτημα του εάν το τραύμα στο κεφάλι προκλήθηκε από την πτώση στην χαράδρα ή αν συνέβη κάτι διαφορετικό το μοιραίο βράδυ θα προκύψει μετά ολοκλήρωση της νεκροτομής .

 

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα