Κοινωνικά

Ηθοποιός φέρεται να βίασε οδηγό ταξί

251

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η υπόθεση βιασμού ενός οδηγού ταξί από τον 27χρονο αριστούχο ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης , Γιώργο Κάρκα ,στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη στην δημοσιότητα.

Ο οδηγός ταξί όπως είπε στους αστυνομικούς  στις 13 Νοεμβρίου παρέλαβε τον ηθοποιό , με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους.

Στην συνέχεια σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις  του οδηγού, ο 27χρονος φαίνεται να του έριξε  κάποιο χάπι στον καφέ του, προχωρώντας εν συνεχεία στην ασελγή πράξη. Όπως ισχυρίστηκε  στους αστυνομικούς  όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού τούς περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Όπως υποστήριξε, αρνήθηκε και -χωρίς να αποβιβαστεί ο 27χρονος πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών- απομακρύνθηκε από το σημείο. Η «κούρσα» κατέληξε τελικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Και οι δυο δεν αισθανόντουσαν καλά. Μάλιστα ο ο Καρκάς έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του ενώ ο οδηγός ο οποίος παρουσίαζε απώλεια συνείδησης , άρχισε να νιώθει δυσφορία, έκανε εμετό και μετά λιποθύμησε .

 Όταν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό πήγαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες , εκείνος τους είπε ότι τα άκρα του ήταν μουδιασμένα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός ταξί αισθανόταν ότι ο 27χρονος πελάτης του τον χάιδευε και δήλωσε στους γιατρούς ότι πονούσε. Κατά τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο. Όταν τελικά συνήλθε, άρχισε να φωνάζει κατά του πελάτη του και να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές. «Αλήτη, τι μου έδωσες;», φώναζε.

Για το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Οι γιατροί, μάλιστα, που μπήκαν μέσα στο ταξί επισήμαναν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά από τη ναρκωτική ουσία.

Ωστόσο η ιστορία έχει αρκετά κενά και γεννά εύλογα ερωτηματικά .Καταρχήν  είναι αξιοπερίεργο το πώς ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στον οδηγό, αφού τον είχε καλέσει μέσα από εφαρμογή, είχαν καταγραφεί τα στοιχεία του αλλά και η κλήση, και μπορούσε ανά πάσα ώρα να συλληφθεί. Επιπλέον, γιατί αφού οι τρεις άλλοι άνδρες ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά και ο οδηγός αρνήθηκε, δεν έδιωξε από το ταξί και τον 27χρονο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 27χρονος «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις»

Γράφει η Λίλα Καλοσκάμη