Κοινωνικά

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού , που έμεινε μαζί ώς το θάνατο , με διαφορά 6 ημερων!

183

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για τις τραγικές στιγμές του ηλικιωμένου ζευγαριού στην πορεία τους προς το θάνατο.
Όλες οι λεπτομέρειες για το νεκρό ζευγάρι , τα ευρήματα των ιατροδικαστών, που βρέθηκαν νεκροί και οι συνθήκες θανάτου τους.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης , το λυπηρό αυτό γεγονός έλαβε χώρα στην Πάτρα στην οδό Κύπρου στην περιοχή Αγυιά με τον 93χρονο άνδρα να εντοπίζεται στο δωμάτιο της κουζίνας και την 73 ετών γυναίκα στο δωμάτιο του μπάνιου στο σπίτι τους.

Η έντονη δυσοσμία στάθηκε ως αφορμή για την ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. από τους γείτονες που καλώς έπραξαν καθώς το ζευγάρι φαίνεται να ήταν νεκρό για πάνω από 10 μέρες.
Η πραγματικότητα όμως ,δεν είναι τόσο αθώα όπως φαίνεται, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής έρευνας, ο 93χρονος ήταν νεκρός για πάνω από 10 μέρες από ένα τραύμα που υπέστη στο κεφάλι πιθανώς προερχόμενο από πτώση.

Και η τραγικότητα του συμβάντος δεν τελειώνει εδώ. Η σύζυγός του συνέχισε κανονικά να μένει μαζί του σαν να μη συμβαίνει τίποτα πλένοντας τα ρούχα του, παραγγέλνοντας φαγητό και βλέποντας τηλεόραση καθισμένη δίπλα του με ανοιχτό καλοριφέρ.
«Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως», είπε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αναφερόμενη στον 93χρονο. Δυστυχώς , μολαταύτα λόγω της προχωρημένης σήψης δεν έχουν τη δυνατότητα να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία θανάτου του.
Πληροφορίες για πιθανή νόσο Αλτσχάιμερ και άνοιας έρχονται στο φως για τη νεκρή 73χρονη γυναίκα η οποία βρήκε το θάνατο και πήγε να συναντήσει τον άντρα της 6 μέρες αργότερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι ένοικοι προβληματίστηκαν που είχαν να δουν αρκετές μέρες το ζευγάρι και το μεσημέρι της Δευτέρας κάλεσαν την Αστυνομία , που με τη σειρά τους κάλεσαν κλειδαρά καθώς η πόρτα ασφαλείας ήταν κλειδωμένη.

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου