Κοινωνικά

Ιδιαίτερα ειδεχθή χαρακτήρα έχει το έγκλημα της 21χρονης!

316

 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα μοιάζει να εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένη Τοπαλούδη. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας την χτύπησαν με σίδερο ενώ την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια. Εν συνεχεία την πέταξαν στη θάλασσα με στόχο να πνιγεί .Κατά την διάρκεια της πτώσης το θύμα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ατάραχοι προφανώς οι δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος επέστρεψαν στην εξοχική κατοικία όπου και προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος το οποίο θα τους πρόδιδε.

Κατόπιν επανήλθαν στην ακτή και πέταξαν το σίδερο και τα ρούχα της 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τις Λιμενικές Αρχές “Από την παραπάνω περιγραφή προκύπτει ο ειδεχθής χαρακτήρας του εγκλήματος καθώς και η συνενοχή των δύο δολοφόνων. Είναι σαφής η βαρβαρότητα με την οποία συμπεριφέρθηκαν στο θύμα αφού τους εκλιπαρούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Είναι προφανές πως στο μέτρο που μπορούσαν οι δολοφόνοι σκέφθηκαν όλες τις λεπτομέρειες ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος. Τελικά, δεν τα κατάφεραν. Τα παραπάνω αποτελούν συμπεράσματα από την έρευνα που διεξήγαγαν τα στελέχη του Λιμενικού. Όπως αναφέρθηκε κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 19χρονος μετέβη με μικρό φορτηγό μαζί με τον 21 ετών στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη για να την παραλάβουν και να πάνε σε εξοχική κατοικία.

Εκεί υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και ο ένας εκ των δύο

κατηγορουμένων φέρεται να τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν την κοπέλα και την πέταξαν στη θάλασσα.Προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» τόνισαν, προσθέτοντας ότι παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη