Κοινωνικά

Κομπίνα Λαυρεντιάδη και αέριο της ΔΕΠΑ: Εντολή να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

22

Ξεκινάει εξονυχιστικός έλεγχος για περιουσιακά στοιχεία ,αλλά ανοίγουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί ,όλων των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση -δικογραφία με τα χρέη της  εταιρείας «ELFE», η οποία είναι συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και πολύ καιρό ερευνάται από τις Αρχές, για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος γι’ αυτό και ζητήθηκε η άρση του τραπεζικού απορρήτου, όχι μόνο των φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και των στενών συγγενών όσων ελέγχονται για την υπόθεση της εταιρείας λιπασμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη σταλεί κάποια ερωτήματα και στο εξωτερικό ,και συγκεκριμένα στις αντίστοιχες υπηρεσίες και Αρχές κάποιων ευρωπαϊκών χωρών για να μπορέσουν να ελεγχθούν όλοι οι λογαριασμοί.

Οι αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές ενημερώνονται συνεχώς για όλα τα ευρήματα όσον αφορά το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Πριν από λίγο καιρό διετάχθη εισαγγελική έρευνα , προκειμένου να γίνει γνωστός ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη στην υπόθεση αυτή , διότι από δημοσιεύματα χαρακτηρίζεται ως «ο άνθρωπος της κυβέρνησης» με την συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία φέρεται πως έχει ζημιώσει τη ΔΕΠΑ περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ.

 

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα