Κοινωνικά

Μεγάλα είναι τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Κασσάνδρα.

20

Γίνεται σιγά-σιγά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Όμως μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει μέχρι αυτή την ώρα η  Κασσάνδρα, όπου οι βλάβες είναι πιο σοβαρές και θα πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα το δίκτυο υψηλής τάσης. Παράλληλα αναζητούνται οι γεννήτριες για την προσωρινή ηλεκτροδότηση των κατοίκων έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη στη γραμμή μεταφοράς.

Βρίσκονται συνεχώς στην περιοχή συνεργεία του ΑΔΜΗΕ από όλη την Ελλάδα, ενώ υπεργολάβοι του Διαχειριστή συνδράμουν αφιλοκερδώς με τεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.

Όλοι οι παράγοντες του κλάδου ηλεκτρικής Ενέργειας και ο  ΑΔΜΗΕ είναι σε συνεννόηση, προκειμένου να συνεισφέρουν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και γεννήτριες για την ηλεκτροδότηση των περιοχών έως ότου επιδιορθώνει βλάβες στη γραμμή μεταφοράς. Στις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδας  αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Έδεσσας, Κοζάνης, Κατερίνης, Καστοριάς και Φλώρινας

Ωστόσο στη Χαλκιδική βρίσκεται από νωρίς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης παραμένουν σε περιοχές της Κομοτηνής και της Βέροιας.

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα