Κοινωνικά

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Μενάνδρου- Δράστης και θύμα παλαιοί «γνώριμοι» των Αρχών.

39

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ..ΑΣ. με την βοήθεια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ασφάλειας και της ομάδας «Μαύροι Πάνθηρες», στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, εκεί ακριβώς όπου το μεσημέρι της Πέμπτης μετανάστες δολοφόνησαν έναν Αφγανό.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν και ελέγχουν την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δολοφόνο του νεαρού.

Ωστόσο σύμφωνα με τις Αρχές δράστης και θύμα είναι παλαιοί «γνώριμοι» της αστυνομίας. Ο πρώτος είναι σεσημασμένος και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο δεύτερος είχε απασχολήσει και αυτός την αστυνομία.

Όπως έχει γίνει γνωστό και οι δύο άνδρες ασχολούνταν με τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Επειδή τα παράνομα αυτά κέρδη από τα λαθραία είναι «μεγάλα» οι  εμπλεκόμενοι δεν δίστασαν να διαπληκτιστούν και τελικά να σκοτώσουν ακόμα και μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια των περαστικών και των καταστηματαρχών.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 24 προσαγωγές μεταναστών, στους οποίους κάνουν σωματικό έλεγχο αλλά και έλεγχο των εγγράφων παραμονής τους.

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης κάποια από τα στενά δρομάκια της Αθήνας είναι άδεια, ενώ τα μαγαζιά της Ομόνοια έχουν κλείσει.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα