Κοινωνικά

Μοσχάτο: «Ξαναχτύπησε» η συμμορία των τεσσάρων. Άδειασαν φαρμακείο της περιοχής

40
Επιμέλεια Άρθρου: Καλοσκάμη Λίλα

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τεσσάρων δραστών που το τελευταίο χρονικό διάστημα ληστεύουν καταστήματα και επιχειρήσεις στο Μοσχάτο και στον Πειραιά.

Στο στόχαστρο τους αυτή τη φορά, μπήκε ένα φαρμακείο της περιοχής. Οι τέσσερις δράστες, όπως καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας,  γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα πήγαν στο κατάστημα με ένα ασημί Honda Civic.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν, τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Απριλίου, μπούκαραν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, από όπου κατάφεραν να αρπάξουν περισσότερα από 50 κινητά σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, με κινήσεις που μοιάζουν να βγήκαν από κινηματογραφική ταινία.

Οι τρείς δράστες βγήκαν από το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την κεντρική είσοδο του καταστήματος, η οποία είναι θωρακισμένη με σιδερένιο ρολό, το οποίο και έσπασαν.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάφεραν συνολικά να αποσπάσουν ένα laptop καθώς και 1.000 ευρώ. Κατόπιν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους, και εξαφανίστηκαν.