Κοινωνικά

Ξανά όρθιος ο μικρός ήρωας Παναγιώτης – Ραφαήλ

46
Επιμέλεια άρθρου :Καλοσκάμη Λίλα

 

Ιδιαίτερα χαρούμενα είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, του μικρού ήρωα που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο πατέρας του μικρού, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μιλώντας στους δημοσιογράφους, θέλησε να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του και για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βοήθησε από το υστέρημά του αυτόν τον γλυκό αγωνιστή, να σταθεί στα δυο του πόδια. Να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική, να θεραπευτεί κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι και να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Χαλκίδα νικητής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Ακολουθούμε ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες κ.λπ., αλλά όταν υπάρχει αποτέλεσμα δεν μας πειράζει, όλα πάνε καλά. Είναι Χαλκίδα, είναι στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει, τον βγάζουμε έξω στη παραλία και αύριο θα τον πάμε για το πρώτο του μπανάκι.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο, την Χαλκίδα, η τοπική κοινωνία μας στήριξε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους, και εσάς που ασχοληθήκατε με το θέμα σε εποχές που δεν ασχολούνταν κανένας.

Το παιδί πήρε την θεραπεία του και από κει και πέρα δεν υπάρχει επαναληπτική δόση, η γονιδιακή θεραπεία είναι μία ένεση και τελείωσε. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι. Μιλάμε για πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι θαύμα! Μιλάμε για μία πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μία πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα το Θεό πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα…», αναφέρει στην δημοσίευσή του.