Κοινωνικά

Πρώτες εικόνες από την επιστροφή της Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά από την αθώωση της.

133

Επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στο Ελ. Βενιζέλος το 21χρονο μοντέλο, το οποίο είχε συλληφθεί ,στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ στις 13 Νοεμβρίου του 2019 ,για κατοχή κοκαΐνης.

Όταν στον έλεγχο του αεροδρομίου οι Κινεζικές Αρχές βρήκαν στις αποσκευές της Ειρήνης Μελισσαροπούλου 2,6 κιλά κοκαΐνης ξεκίνησε και ο Γολγοθάς της .

 

Ωστόσο πριν από μία εβδομάδα το δικαστήριο την αθώωσε ομόφωνα , και από σήμερα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω πλέον τον εφιάλτη που έζησε όλους αυτούς τους μήνες. Τα πρώτα λόγια που είπε στους δημοσιογράφους ήταν : «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου, ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Σάκη Κεχαγιόγλου «για τη μάχη που έδωσε. Μόνη μου επιθυμία είναι να επιστρέψω στη Μυτιλήνη με την οικογένειά μου»

Δίπλα της πάντα οι γονείς της ,αλλά και ο φύλακας άγγελός της, ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου που πήγε να την υποδεχτεί, ο οποίος πραγματικά έδωσε μεγάλη μάχη και πέτυχε το ακατόρθωτο, αφού οι νόμοι στην Κίνα είναι ιδιαίτερα σκληροί όσον αφορά υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε συγκινημένος:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες».

Εικόνες-Video Grande Magazine

Ρεπορτάζ

Καλοσκάμη Λίλα