Κοινωνικά

«Στα «χέρια» της αστυνομίας οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη»

275

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε το έγκλημα της Ρόδου. Ενας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός οι δράστες. 

Κάμερα κλειστού κυκλώματος «συνέλαβε» τους δράστες της της άγριας δολοφονίας με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Ένα λευκό βανάκι , το οποίο εθεάθη να βρίσκεται σε σημείο κοντά στο σπίτι της νεαρής κοπέλας , με επιβάτες την κοπέλα και δυο ακόμα νεαρούς, έβαλε σε υποψία τους άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Οι δύο άνδρες και φερόμενοι ως δολοφόνοι είναι ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός .Το συγκεκριμένο όχημα ανήκε στον πατέρα του νεαρού Ελληνικής καταγωγής.   Ο εντοπισμός τους από τις κάμερες οδήγησε στα ίχνη τους την Αστυνομία. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης βοήθησαν και ίχνη DNA της άτυχης κοπέλας που βρέθηκαν στο σπίτι του Έλληνα.Στις καταθέσεις τους, στις ανακριτικές αρχές  του Λιμενικού Σώματος ,έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις .Σε αντίθεση με τον 21χρονο Έλληνα ο οποίος κρατάει σιγή ιχθύος ,δεν έχει ομολογήσει και ρίχνει ευθύνες στον φίλο του, ο 19χρονος Αλβανός «έσπασε» και ομολόγησε  το αποτρόπαιο  έγκλημα τους .

Σε λίγη ώρα και οι δυο θα  οδηγηθούν  στον Εισαγγελέα Ρόδου όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίεςΌσον αφορά τον Έλληνα συλληφθέντα , πρόκειται για γόνο γνωστής , ευκατάστατης και επιχειρηματικής οικογένειας της περιοχής. Εντωμεταξύ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας.

 

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη