Κοινωνικά

«Συνελήφθη ο άκρως επικίνδυνος ληστής της ΥΦΑΝΤΗΣ»

225

Στα χέρια των ανδρών της ελληνικής αστυνομίας «έπεσε» πριν από λίγη ώρα ο επικίνδυνος Καζάκος. Τα αποτυπώματά του βρέθηκαν σε όχημα διαφυγής το οποίο βρέθηκε καμένο και εγκαταλελειμμένο. Ο 36χρονος σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και πλαστογραφίες οχημάτων βρισκόταν εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη, μάλιστα, στο πατρικό του σπίτι την ώρα που μέσα σε αυτό ήταν και η μητέρα του.Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές πρόκειται για έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο μαζί με συνεργούς του πυροβόλησε και τραυμάτισε ,κατά την διάρκεια ληστείας στην βιομηχανία αλλαντικών Υφαντής στην Κηφισιά, έναν από τους δύο ιδιοκτήτες. Οι δύο άντρες βρίσκονταν στο λογιστήριο της εταιρείας και οι κακοποιοί δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ και να τους τραυματίσουν. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μάλιστα, άνοιξαν πυρ και κατά των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο συγκεκριμένος κακοποιός συμμετείχε σε ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στους Αγ. Θεοδώρους , αλλά και στην μεγάλη κλοπή εργοστασίου στον Ασπρόπυργο όπου και είχαν αρπάξει ράβδους χρυσού αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη