Κοινωνικά

Υπόθεση θανάτου Λίνας Κοεμτζή:Αναβλήθηκε η δίκη. 

49

Πέρασαν δυόμισι χρόνια από τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, και σήμερα αναμενόταν να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση της .

Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε. Στο εδώλιο του Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών θα καθίσουν οι τρεις νεαροί ,που κατηγορούνται ότι διακίνησαν μέσω διαδικτύου άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης.

Ξεσπώντας η μητέρα της άτυχης Λίνας , Σταυρούλα Τομπάζη είπε: «Ο ερασιτέχνης φωτογράφος, έτσι όπως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος, αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο».

Nα υπενθυμίσουμε ότι η 22χρονη έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Τότε κάποιοι μίλησαν για αυτοκτονία, άλλοι για ατύχημα. Ωστόσο ούτε λεπτό δεν έχουν πιστέψει οι δικοί της άνθρωποι ότι η 22χρονη αυτοκτόνησε. Από την αρχή έκαναν λόγο για ανθρώπους που την ώθησαν στον θάνατο ζητώντας να «βγει» η αλήθεια στο φως.

Επιμέλεια Άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα