Κοινωνικά

Φονικό Μακρινίτσα: Σοκάρουν τα sms με τις απειλές του 32χρονου

14
Επιμέλεια Άρθρου: Καλοσκάμη Λίλα

 

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα sms που έστελνε ο 32χρονος, φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, στην πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα λίγες ημέρες, ακόμα και ώρες πριν την τραγωδία.

Δράστης: Το τραβάει ο οργανισμός σας να ανέβω πάνω και να σας πάρω έναν έναν παραμάζωμα.

28χρονη: Δημήτρη θέλει να κοιμηθεί το παιδί σου είπα.

Δράστης: πάρε με τηλέφωνο …πάρε με τηλέφωνο …πάρε με τηλέφωνο.

Τα υπονοούμενα, για τα όσα σχεδίαζε ο 32χρονος δράστης, ήταν ξεκάθαρα μέσα στις συνομιλίες τους και δυστυχώς έγιναν πράξη, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα και ο αδελφός της να βρουν τραγικό θάνατο από τα χέρια του εν διαστάση συζύγου της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

28χρονη: Αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να μείνω μόνη μου με το παιδί. Να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου

Δράστης: Βόλεψε που σε πλάκωσα και έφυγες με τόσα που κάνατε, αλλά πού θα πάει θα τα βρείτε μπροστά σας…κρίμα που σε αγάπησα και εσύ με κορόιδευες τόσα χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα φοβόταν πλέον για την ζωή της και έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον  32χρονο. Μετακόμισε στους γονείς της, στη  Μακρινίτσα, ωστόσο ο δράστης δεν σταμάτησε ποτέ τις απειλές.

Δράστης: Τι θα γίνει θα απαντήσεις; Θα το σηκώσεις ή θα παίζεις πολύ ώρα το κρυφτούλι; Τι θα γίνει θα απαντήσεις στο τηλέφωνο, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Αμα νομίζεις εσύ ότι θα με δουλεύεις για πολύ καιρό και θα το αφήσω έτσι σε γελάσανε

28χρονη: Δημήτρη σου είπα να με αφήσεις να ηρεμήσω …δεν μπορώ άλλο

Σύμφωνα με μαρτυρίες των δικών της, η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει πολλές φορές να πείσει τον πρώην σύζυγό της να δει γιατρό, για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όταν εκείνος άρχισε να γίνεται επικίνδυνος απευθύνθηκε ακόμα και στις Εισαγγελικές Αρχές ζητώντας τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο. Ωστόσο μέχρι οι Αρχές να καταφέρουν να παρέμβουν όμως, η τραγωδία είχε ήδη γίνει.