Κοινωνικά

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα. Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος γιός του.

170

Ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, μετά από το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα στην παραλιακή.

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίσθηκε ελαφρά ο 19χρονος εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, γιος της κόρης του Αλεξίας, Γιώργος Αλβέρτης. Και οι δυο αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 05.30, στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο. Το mini cooper οδηγούσε ο 19χρονος γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, με συνοδηγό τον Γιώργο Αλβέρτη και  σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στις μπάρες και να αναποδογυρίσει τρεις φορές. Στο αυτοκίνητο ήταν και ένας τρίτος νεαρός ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα, φορούσε ζώνη ασφαλείας και δεν τραυματίσθηκε.

Ο νεαρός γιος του εφοπλιστή νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολύ σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 19χρονος έχει ένα σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι, έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στο ένα του πόδι και σοβαρά χτυπήματα στον θώρακα.

Να σημειωθεί ότι χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον 19χρονο Διαμαντή Πατέρα από το αυτοκίνητο.

Επιμέλεια άρθρου

Καλοσκάμη Λίλα