Πολιτική

Πατέρας Μπαρμπαρούση: «Εάν ο γιός τους μπει φυλακή, εγώ είμαι τελειωμένος»

45

Επιμέλεια άρθρου :Καλοσκάμη Λίλα

 

Kατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Ηλίας Μπαρμπαρούσης, προς ενίσχυση του αιτήματος του πρώην βουλευτή για ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, υποστηρίζοντας ότι, εάν ο γιός του θα πρέπει να μπει στην φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε, τότε ο ίδιος και η σύζυγός του θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, από τότε που δεν ξαναβγήκε βουλευτής ο γιος τους, τους φροντίζει ο ίδιος, ο οποίος ασχολείται και με την περιουσία και με τα ζώα που έχουν.

Όπως είπε ο κ. Ηλίας Μπαρμπαρούσης, «Εάν ο γιός τους μπει φυλακή, εγώ είμαι τελειωμένος. Από τον Μάιο του 2017 έχω πρόβλημα όρασης και η γυναίκα μου παίρνει σύνταξη για 60% αναπηρία», είπε στην Έδρα ο πατέρας πρώην βουλευτή.

Όταν βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο γιος του, διότι τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί λόγω προβλημάτων υγείας να μετακινηθεί καλά μόνος του.

Όταν ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ρώτησε την πρόεδρο αν μπορεί να αποχωρήσει και ο ίδιος προκειμένου να βοηθήσει τον πατέρα του κατά την έξοδο από το δικαστικό Μεγάρου τότε όλο απορία η κ. Λεπενιώτη τού απάντησε: «Ε, τι να σας πω;. Κοιτάξτε, είστε κατηγορούμενος επί 5,5 χρόνια και σας βλέπουμε σήμερα».