Πολιτική

10 χρόνια από τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου!

285

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στην πρωτεύουσα.

 
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα σε ολόκληρη την Αθήνα. Πάνω από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται από νωρίς το πρωί σε επιφυλακή. Στους δρόμους θα βρίσκονται και η «αύρα» ΑΙΑΝΤΑΣ της ΕΛΑΣ, ενώ έχουν «επιστρατευθεί» drones καθώς και ένα ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας , τα οποία θα πετάνε πάνω από τις πορείες .
Ισχυρές δυνάμεις θα βρίσκονται γύρω από την Βουλή, το Πολυτεχνείο , σε κυβερνητικά και αστυνομικά κτίρια, καθώς και σε εταιρείες «στόχους» αμερικανικών και ευρωπαϊκών συμφερόντων.

10 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα και δυστυχώς η Αθήνα βρίσκεται ντυμένη σαν “αστακός” προς αποφυγήν αιματηρών επεισοδίων .

Συγκεντρώσεις και πορείες:
Στις 12:00 μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια.
Στις 18:00, επίσης στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών που θα κινηθούν προς το σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.
Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεσε νεκρός.

 

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη