Πολιτική

Kamala Harris στο Madame Tussauds: Η πρώτη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που γίνεται κέρινο ομοίωμα.

11
Επιμέλεια Άρθρου: Καλοσκάμη Λίλα

 

Μια ακόμα πρωτιά θα γιορτάσει η Kamala Harris, αφού γίνεται η πρώτη Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που θα έχει κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussauds.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Madame Tussaud στη Νέα Υόρκη, ο Joe Biden και η Harris το κέρινο ομοίωμά τους, θα κοσμεί πλέον και αυτό το μουσείο, από την ημέρα της ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου.

Να σημειωθεί ότι και τα δυο κέρινα ομοιώματα θα είναι πιστά αντίγραφα των ενδυματολογικών επιλογών των δύο πολιτικών προσώπων από την ιστορική ημέρα της Ορκωμοσίας τους στις 20 Ιανουαρίου.

Σε ρεπορτάζ του το CNN, ανέφερε πως το κέρινο ομοίωμα της Kamala θα ολοκληρωθεί με χρυσά κοσμήματα, ενώ θα χρειαστεί από τέσσερις έως έξι μήνες για να ολοκληρωθεί πλήρως.

Για το ομοίωμα της Harris, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό και η γλύπτρια που θα το δημιουργήσει αναφέροντας ότι: «Νιώθω μεγάλη τιμή που κάνω το ομοίωμα της Kamala Harris. Πιστεύω ότι τα πιο δύσκολα χαρακτηριστικά της Kamala Harris δεν είναι μόνο το υπέροχο, ζεστό χαμόγελο της αλλά και τα μάτια της γιατί νιώθω ότι όταν γελάει είναι τόσο καθηλωτική. Γελάει και με τα μάτια της επίσης».

Μόλις ετοιμαστούν τα ομοιώματα των Joe Biden και Kamala θα φιλοξενηθούν στο «Oval Office» του μουσείου, στο οποίον ήδη υπάρχουν τα κέρινα ομοιώματα των Barack Obama, Donald Trump και άλλων σημαντικών προσώπων της ιστορίας.