Συνεντεύξεις

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΤΑΙΤΗΣ: O MR G.S HELLAS 2019 καλπάζει για το Mr Υφήλιος!

Grande εξομολογήσεις!
251

 Ο Έλληνας Άδωνις που είναι έτοιμος να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Γυμνασμένο κορμί, γοητευτικό πρόσωπο και πάνω απ’ όλα όμορφη ψυχή, έτσι είναι ο φετινός MR G.S HELLAS 2019 Ανδρέας Μποταίτης.

Έτοιμος να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, ετοιμάζεται με την καλύτερη των διαθέσεων να ταξιδέψει στην μακρινή Ιαπωνία και να αποσπάσει τον μεγάλο τίτλο του Mr Universal Ambassador, ανάμεσα σε δεκάδες άλλους άνδρες διαγωνιζόμενους. Με χαμόγελο και αισιοδοξία μας μιλάει για την εμπειρία του στα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas, για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την στέψη του, αλλά και για το ποια είναι τα όνειρά του για το μέλλον.

 

Συνέντευξη στην Λίλα Καλοσκάμη

Πως αποφάσισες να πάρεις μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas;

Παλαιότερα δούλευα βράδυ όπου γνώρισα τον πρόεδρο των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, κύριο Γιώργο Κούβαρη. Κάποια στιγμή μου έκανε την πρόταση για το εάν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω στον διαγωνισμό που διοργανώνει.

Τι σε έκανε να πεις το ΝΑΙ;

Η μαμά μου (γελάει). Η μαμά μου ήταν εκείνη που με παρότρυνε να πω το ΝΑΙ. Της λέω «μαμά δεν σου έχω φέρει κάποιο πτυχίο τόσα χρόνια που σπούδαζα, οπότε θα σου φέρω ένα τίτλο από κάποιο διαγωνισμό». Της άρεσε πολύ. Όλοι οι δικοί μου ήταν πολύ θετικοί. Ενθουσιάστηκαν και από την διοργάνωση και την ομάδα που δουλεύει, αλλά και από τον τρόπο που γινόντουσαν οι προετοιμασίες. Ειδικά τώρα που φεύγω για ΤΟ Τόκιο στα Mr Universal Ambassador, είναι πραγματικά συγκινημένοι.

Ως ο κάτοχος του μεγάλου τίτλου Mr GS HELLAS θα εκπροσωπήσεις την χώρα μας στα Mr Universal Ambassador. Τι συναισθήματα νιώθεις;

Θα σου περιγράψω μια εικόνα. Νιώθω βαθύτατα ευγνώμων προς τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κούβαρη που χάρη σε εκείνον και τον διαγωνισμό του, θα πάω να γνωρίσω μια άλλη χώρα, μια άλλη ήπειρο, άλλους ανθρώπους και διαφορετική κουλτούρα. Νιώθω βαθιά συγκινημένος γιατί εκπροσωπώ την χώρα μου και είμαι πολύ περήφανος για το σπίτι μου και την οικογένειά μου, που μου δίνουν όλη την θετική τους ενέργεια και αγάπη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς και χάρη σε εμένα το ζούνε.

Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas σε καθοδηγεί και είναι δίπλα σου στα νέα επαγγελματικά σου βήματα. Μίλησέ μας για την συνεργασία σου μαζί του.

Η συνεργασία μας είναι άψογη. Ο κ. Κούβαρης είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, με στόχους και οράματα. Είναι επαγγελματίας και έχει μια απάντηση και λύση για όλα. Ως άνθρωπος είναι εξαιρετικός. Δεν θα μπορούσα να βρω μόνο μια λέξη που να τον χαρακτηρίζει. Είναι επίσης τελειομανής κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού, και πίσω του έχει μια ολόκληρη ομάδα που ασχολείται με το κάθε τι μικρό μπορεί να προκύψει, πριν αυτό συμβεί.

Εσύ είσαι τελειομανής;

Ναι. Δυστυχώς ναι(γελάει). Όταν βάλω έναν στόχο θέλω να τον πραγματοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως η δουλειά δεν έχει «ταβάνια», έτσι και η ζωή μου.

 

“Το μήνυμα που θέλω να «περάσω» στο εξωτερικό είναι η ΑΣΙΟΔΟΞΙΑ, και καθόλου η μιζέρια.”

 

Εάν στα Mr Universal Ambassador αποσπάσεις τον μεγάλο τίτλο, ή κάποιον άλλον, που θα τον αφιερώσεις;

Στην γυναίκα που αγαπώ και σέβομαι όλη μου την ζωή. Στην μάνα μου. Μικρότερος την πίκραινα, όπως άλλωστε κάνουμε όλοι όταν είμαστε παιδιά. Φυσικά δίχως να τους βάζω σε δεύτερη μοίρα θα τον αφιερώσω σε όλη μου την οικογένεια , στους φίλους μου και στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, που με στηρίζουν και με αγαπάνε όπως άλλωστε και εγώ.

Ποια Ελληνικά στοιχεία θα τονίσεις για την Ελλάδα μας στους ξένους που θα συναντήσεις στο υπέροχο αυτό ταξίδι;

 Τα τοπία, το κλίμα, την ιστορία, την φιλοσοφία μας, το φαγητό μας, και την ενέργεια μας. Δεν είναι τυχαίο που πολλές μεγάλες εταιρείες παραγωγής έχουν γυρίσει ταινίες στην χώρα μας και που η Ελλάδα, σύγχρονη και Αρχαία τους εμπνέει πάντα. Κάτι ακόμα που θα ήθελα να τους δείξω είναι πως η Ελλάδα είναι χώρα δύναμης. Παρόλο που περάσαμε και περνάμε οικονομική κρίση, εμείς «δεν μασάμε», και ότι ίσως η κρίση μας βοήθησε να βελτιωθούμε, το μήνυμα που θέλω να «περάσω» στο εξωτερικό είναι η ΑΣΙΟΔΟΞΙΑ, και καθόλου η μιζέρια.

 

Ποια είναι τα επαγγελματικά σου όνειρα για το μέλλον;

Αυτή την στιγμή εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση με ρούχα. Την αγαπώ πολύ αυτή την δουλειά και όνειρό μου είναι να την φτάσω στα ύψη. Πιστεύω πως το ρούχο, και γενικά η μόδα στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά πράγματα, δεν έχει όρια γι’ αυτό και μπορείς να κάνεις και να δημιουργήσεις πολλά πράγματα. Θέλω να δημιουργήσω ένα μεγάλο όνομα, να έχω δικές μου εταιρείες με brand και να φτιάξω ένα δικό μου εργοστάσιο κατασκευής ρούχων, για όλες τις ηλικίες, τα σώματα, και χρώματα.

 

Τα καλλιστεία «άνοιξαν» πόρτες σε αυτό το μεγάλο σου όνειρο; Γνώρισες ανθρώπους που στο μέλλον θα ήθελες να συνεργαστείς;

Φυσικά!!! Γνώριζα ήδη πολλούς ,αλλά μέσα από τα καλλιστεία γνώρισα ακόμα περισσότερους και πολύ αξιόλογα άτομα μέσα από τον χώρο αυτό. Μετά τα καλλιστεία άνοιξαν νέοι ορίζοντες και καινούργιες πόρτες. Το θέμα είναι όταν ανοίγονται οι πόρτες, εμείς τι είμαστε διακείμενοι να κάνουμε. Θα βάλουμε το κλειδί να τις ανοίξουμε και να περάσουμε μέσα σε αυτές; Είναι καθαρά στο χέρι μας το κατά πόσο θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή. Και είμαι ευγνώμων για όλες τις πόρτες που μου έχουν ανοίξει μετά τη στέψη μου, έτοιμος να τις διαπεράσω όλες, με σύνεση και σεβασμό πρώτα στον εαυτό μου, και μετά στον κόσμο που με περιβάλει.

 

 


Photographer: Giannis Sviggos 

Fashion Editor : Pafliotellis Stratos