Συνεντεύξεις

Γιώργος Γιαννόπουλος

"Ήθελα εγώ να γίνω ο Μάρλον Μπράντο, παρά να τον χαζεύω σε ένα χαρτί στον τοίχο μου."
123

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος , ανήκει στην σπάνια αυτή κατηγορία ηθοποιών, που έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις θρυλικές και μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης. Με σύμμαχο το ταλέντο του, με υπομονή και σεμνότητα, σχεδόν αθόρυβα κατάφερε ,να σκαρφαλώσει στην κορυφή των elit ηθοποιών. Γιατί οι καριέρες που κτίζονται μεθοδικά και με σκληρή δουλειά, δύσκολα γκρεμίζονται μετά!

Συνέντευξη στον Δημήτρη Γκοσμάνη

 

Πως είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ,σχεδόν καθημερινά να είσαι στο ίδιο πλατό, να υποδύεσαι τον ίδιο χαρακτήρα και να είσαι με τα ίδια άτομα;

Υπέροχα! Μπορεί να είσαι οπουδήποτε και να είναι η χαρά της ζωής. Στη θάλασσα, στο φεγγάρι, ακόμη και στο σκουπιδότοπο αρκεί να περνάς καλά και να έχεις καλούς συνταξιδιώτες. Η χημεία είναι πλέον δυσεύρετη. Όλοι μας γνωρίζουμε την συμπαντική συνύπαρξη διαφορετικών προσωπικοτήτων ,διαφορετικών καταστάσεων. Η άλλη συμπαντική συνύπαρξη είναι «Το σόι σου» ,με μια χημεία ,που μας έκατσε και την απολαμβάνουμε. Αυτό οφείλεται στους ανθρώπους της δραματουργίας του Alpha. Και εδώ θέλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ ,στον Νίκο Ζαπατίνα για την επιλογή του χαρακτήρα ,που μου έδωσε.

Γιατί έχει αγαπηθεί τόσο πολύ «Το σόι σου»;

Γιατί τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι,  υποδυόμαστε τον πραγματικό μας εαυτό. Είμαστε ο καθρέπτης των ανθρώπων μιας γειτονιάς . Μέσα από αυτό τον ρόλο με έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Μου το δείχνει με κάθε τρόπο και παντού. Όταν μου λένε ότι τους δίνω χαρά και είμαι η συντροφιά τους ,μπορώ να μην είμαι ευτυχισμένος; Υποκλίνομαι μπροστά στη χαρά του κόσμου και αυτό με βοηθά να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Γίνομαι πιο προσεκτικός και πιο υπεύθυνος ,απέναντι στους ανθρώπους και την τέχνη μου.

Είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος καλός ηθοποιός;

Πολύ καλός!(γελάει)  Είμαι καλός ηθοποιός ,γιατί όταν τελείωσα την Δραματική σχολή, αποφάσισα ότι δεν θα ήθελα να ταυτιστώ με τον κωμικό, τον δραματικό, τον εμπορικό η τον ποιοτικό καλλιτέχνη, όπως συνηθίζεται να λένε. Δεν θέλεις να σου εκφράσω, το πώς χαρακτηρίζω όλες αυτές τις «ταμπέλες». Εγώ λοιπόν παίζω στον Οικονομίδη που θεωρείται πολύ ποιοτικός, παίζω στον Μίλτο Μακρίδη, παίζω στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις την Παρασκευή» ,που κάνει εμπορική επιτυχία και υποδύομαι και τον Χαμπέα.. Κάνω δραματικά, κωμικά, εν πάση περιπτώσει ,διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Άρα είμαι καλός ηθοποιός και ανταποκρίνομαι στους ρόλους ,που μου εμπιστεύονται. Έχω την δική μου θεωρία,  ότι οι «ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια». Υπάρχει μόνο ο καλός και ο κακός ηθοποιός, ο καλός και ο κακός τραγουδιστής, η καλή και η κακή πόρνη…

Πιστεύεις ότι οι νέοι ηθοποιοί είναι αναλώσιμοι και μοιάζουν απελπιστικά μεταξύ τους, σε σημείο που να τους μπερδεύεις και να μην ξέρεις ποιός είναι ποιός;

Πολύ σωστή διαπίστωση. Το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στους ηθοποιούς, υπάρχει και στους τραγουδιστές αλλά και γενικότερα. «Γίνανε για να γίνουν». Ας το πάρουμε όμως το θέμα μας από την αρχή. Όλοι δεν είμαστε για όλα. Ο καθείς μας έχει την ταυτότητα και την προσωπικότητα του, όταν γεννιέται. Όταν είσαι 1,20 πρέπει να γίνεις αναβάτης στον ιππόδρομο, στα 2 μέτρα γίνεσαι μπασκετμπολίστας κλπ. Πρέπει λοιπόν να βρούμε την ταυτότητα μας και να θέσουμε τους στόχους μας. Να ψάξουμε για το ταλέντο μας και να το αξιοποιήσουμε. Αυτά τα παιδιά γι’ άλλα γεννηθήκαν κι άλλα κάνουν. Ακούω τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μολονότι είναι φίλος μου και νομίζω ,ότι  ακούω τον Αντώνη Ρέμο. Και δεν είναι μόνο αυτοί …είναι ένα σωρό άλλοι που τους μπερδεύουμε. Στην δουλειά του καθένας θα πρέπει να ξεχωρίζει. Να υπάρχει το στίγμα του! Η μαγκιά είναι να έχεις την ταυτότητα  και την προσωπικότητα σου. Εγώ δεν έβαφα τα μαλλιά μου, όχι από κόμπλεξ, αλλά επειδή μου άρεσαν έτσι όπως ήταν. Στο «Σόι μου» ,μου ζήτησαν να γκριζάρω τα μαλλιά μου, που έτσι κι αλλιώς ήταν λευκά, να βάλω μαύρο μουστάκι και να προσθέσω κιλά.. Τους είπα ότι εγώ κιλά δεν προσθέτω και για τα μαλλιά και το μουστάκι θα τα βρούμε, αλλιώς έμενα δεν θα με έχετε! Αγαπώ την εικόνα μου, την προσέχω και την υποστηρίζω και δεν την χαλώ για καμιά δουλειά. Από εκείνην έχω και επαγγελματικές ,αλλά και γκομενικές επιτυχίες… Αρέσω έτσι όπως είμαι!

Κάποτε στα casting αναζητούσαν όμορφους και καλούς ηθοποιούς .Μετά αρκούσε το όμορφοι  ηθοποιοί, τώρα περιορίζεται η αναζήτηση στους σκέτο όμορφους.

Πάντα θα υπάρχουν οι Εσμεράλντες και οι Κουασιμόδοι. Πρέπει να υπάρχουν οι άσχημοι, για να αναδεικνύονται οι όμορφοι. Να υπάρχουν οι ασήμαντοι ,για να ξεχωρίζουν οι  σημαντικοί. Ότι υπάρχει σήμερα αυτή η τάση σε ορισμένες σειρές στην τηλεόραση, είναι γεγονός. Αυτοί που είναι σε εισαγωγικά όμορφοι, θα κάνουν μια-δυο εμφανίσεις και θα τους καταπιεί μετά η μαύρη τρύπα. Όλοι τους κοιτούν την ομορφιά, αλλά φαντάζομαι ότι θα ψάχνουν και το ταλέντο. Μάλλον θα δίνουν ευκαιρίες. Ίσως και να πειραματίζονται Γράψε λοιπόν ότι ,αν συνεχίζουν να αρκούνται μόνο στην ομορφιά ,πες τους χαιρετίσματα ότι  είναι ηλίθιοι. Εκτός εάν ψάχνουν και προωθούν κομοδίνα ,για να τα μεταφέρουν από εδώ και εκεί. Γιατί όσο αξία έχει η Εσμεράλντα ,άλλη τόση έχει και ο Κουασιμόδος.

Θεωρείς ότι την περίοδο της κρίσης έχει γίνει το περιβόητο ξεσκαρτάρισμα στον χώρο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ή σήμερα μπορεί ο καθένας να δηλώνει «παρών», ακόμα και αν δεν έχει τη γνώση του αντικειμένου;

Κάποια στιγμή υπήρχαν στην τηλεόραση 48 σήριαλ. Δεν μπορεί σε μια μικρή χώρα όπως είναι η Ελλάδα με τους 10.000.000  κατοίκους να συμβαίνει αυτό..Δεν είναι φυσιολογικό! Υπέρ-τιμήθηκαν αξίες σ αυτή τη χώρα. Υπήρχαν ηθοποιοί που έπαιρναν 10.000 το επεισόδιο. Εξωφρενικά πράγματα. Ας κάνουμε λοιπόν σήμερα τουμπέκι ψιλοκομμένο, να δουλέψουν οι άξιοι, με πολύ λιγότερα χρήματα, για να μαζευτούμε, να ταπεινωθούμε για να μην απλωθεί ξανά ο τραχανάς. Η κρίση με αυτήν την έννοια έκανε καλό. Υπάρχει όμως κι ένα δήθεν σε ορισμένους συναδέλφους. Ξεκίνησε μια καινούργια σειρά στο νέο Open και μας προβάλουν και καλά ότι θα συμμετέχουν όλοι οι εξαιρετικής ποιότητας  ηθοποιοί του χώρου μας- όπως του Εθνικού θεάτρου κ.λπ. Αυτοί λοιπόν κατόπιν έδωσαν συνεντεύξεις και δήλωσαν, ότι το κάνουν μόνο για οικονομικούς λόγους. Οι δηλώσεις και μόνο αυτές, δεν τους μειώνουν; Απευθύνομαι λοιπόν σε ορισμένους ατάλαντους ηθοποιούς τύπου του Εθνικού θεάτρου και τους λέω, ότι η τηλεόραση είναι Tέχνη. Θέλει ταλέντο… Τώρα όμως που έσφιξαν τα ζωνάρια, άφησαν πίσω ξαφνικά τις αναστολές τους και  αποφάσισαν να ενδώσουν… Και τα νούμερα της τηλεθέασης  στο πάτο…

Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα παιδί, που θέλει να ακολουθήσει την τέχνη της υποκριτικής;

Να είναι ο εαυτός του! Να έχει τις κεραίες του ανοιχτές, ώστε να προσλαμβάνει  τα μηνύματα της εκάστης εποχής. Να ζουν την κάθε στιγμή. Γιατί όταν ζεις, είσαι ο εαυτός σου. Να μην είναι μίζερος. Να μην κάνει πίσω στα θέλω του, να έχει επιμονή και υπομονή. Να είναι σεμνός και ταπεινός εργάτης της  τέχνης του.  Και να μην αντιγράφει κάποιον άλλον, γιατί ζήλεψε την επιτυχία του. Όταν ο νέος ηθοποιός ξεκινήσει από την τηλεόραση, θα καταστραφεί οπωσδήποτε. Να μην κάνει  τηλεόραση ,με σκοπό και στόχο ένα εξώφυλλο περιοδικού στα περίπτερα.

Πως καταφέρνεις να βρίσκεις την λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, ώστε να μην καπελώσει το ένα κομμάτι το άλλο;

Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο! Γνώρισα τελευταία μια νεαρή κοπέλα που την συναντώ σχεδόν ελάχιστα. Όμως αγαπώ τόσο πολύ την τέχνη μου!  θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο ,που συνεχίζω έστω και με αυτούς τους εξαντλητικούς καθημερινούς  ρυθμούς. Είναι το ελιξίριο μου… Κάνουμε ένα επάγγελμα που μας ηδονίζει, μας δίνει απλόχερα το χειροκρότημα και μας δίνει και χρήματα για να βιοποριστούμε! Επομένως η φίλη μου, θα πρέπει να κάνει υπομονή για να με έχει! Και εάν όλα πάνε καλά, ίσως προχωρήσουμε και να κάνω ένα παιδί.

Κάποια στιγμή είχες δηλώσει, ότι φοβόσουν να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, εξ αίτιας του προβλήματος που είχε η αδελφή σου που πάσχει από σύνδρομο  Down.

Είμαι πλέον  τόσο καλά, που η αδελφούλα μου κατάφερε να είναι σε βαθύ γήρας και από στιγμή σε στιγμή, μπορεί να μην υπάρχει. Και το λέω με πολύ αγάπη στο πρόσωπο της. Όντως όλα τα αγόρια της οικογενείας ,μας άγχωνε το θέμα αυτό. Εισπράξαμε όμως τόση αγάπη από το κορίτσι αυτό, που θα σου πω με θλίψη,  ότι σε λίγο καιρό και λόγο της επιστήμης ,δεν θα γεννιούνται πλέον παιδάκια με το σύνδρομο Down. Είναι τόσα υπέροχα και γλυκά πλάσματα. Η αγάπη που έχω εισπράξει από την αδελφή μου, δεν περιγράφεται. Ίσως πάντα να ήταν μια δικαιολογία στον εαυτό μου για να μην προχωρήσω να κάνω ένα παιδί. Τώρα όμως το ξεπέρασα και θέλω κάποια στιγμή να μου συμβεί.

Είσαι από τους ακριβοπληρωμένους της δουλειάς;

Είμαι από τους καλά πληρωμένους! Δεν πάω ποτέ τσάμπα και δεν έχω χάσει ποτέ και λεφτά από την δουλειά μου. Έκανα κάποια γυρίσματα πριν από χρόνια για μια σειρά με τον Γιάννη Καραγιάννη ,με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, αλλά δεν τους βγήκε στο μοντάζ. Λοιπόν εφ όσον δούλεψα απαίτησα τα χρήματα και τα πήρα κι ας μην προβλήθηκε ποτέ η σειρά αυτή. Παρ όλα αυτά προσπαθώ κι εγώ να ταχτοποιήσω τα οικονομικά μου.  

Χρειάστηκε στην πορεία σου να αναγκαστείς να χτυπήσεις πόρτες;

Όχι πόρτες δεν χτύπησα ποτέ! Τώρα εάν εννοείς… ότι σήκωσα το τηλέφωνο και είπα ότι εδώ είμαι, ναι,  το έχω κάνει..Και φέτος τηλεφώνησα στην Ελένη Ράντου ,καθώς ο παραγωγός της γνώριζε ότι ήμουν στην παράσταση « Οι 12 Ένορκοι» για 4 χρόνια και με μεγάλη επιτυχία! Δεν νομίζω ότι είναι κακή κίνηση αυτή. Εδώ το έκανε ο Μάρλον Μπράντο, Δεν θα το έκανα εγώ; Είμαστε κομπλεξικοί εμείς οι Έλληνες. Εάν στείλεις το βιογραφικό σου σε μια δουλειά, δεν σημαίνει ότι χτυπάς και ενοχλείς την πόρτα του.

Βρέθηκες ποτέ, σε οικονομικό αδιέξοδο; Έχεις περάσει και δύσκολα;

Σε οικονομικό αδιέξοδο όχι, δύσκολα ναι! Είμαι άνθρωπος, που δεν το βάζει κάτω και πήγα και δούλεψα σε άσχετη δουλειά ,απ αυτή που κάνω. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, που είπα το όχι,  σε καθημερινές παρουσίες μου στην τηλεόραση, λόγω των δικών μου θέλω και της δικής μου φιλοσοφίας στο χώρο της τέχνης μου, πήγα και δούλεψα ως μπάρμαν, για να βιοποριστώ. Τότε το καθημερινό σήριαλ είχε ταυτιστεί με τον Νίκο Φώσκολο και την σαπουνόπερα και δεν το ήθελα για εμένα.  Βέβαια κατόπιν πήρα ρόλους, σε άλλες καθημερινές σειρές, που ήταν πιο κοντά σε μένα. Ήμουν ψώνιο από μικρό παΐδι! Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μικρά πράγματα.  Πάντως η οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή! Σίγουρα υπάρχει ανεργία, αλλά όποιος θέλει να δουλέψει πραγματικά, πάντα θα βρίσκει κάτι να κάνει…

Υπάρχουν προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν;

Η μοναδική πρόταση που δεν υλοποιήθηκε ,ήταν να κάνω γάμο και παιδιά..(Γελάει) Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής καλά! Εδώ και δεκαετίες έχω πρωταγωνιστήσει σε όλες τις θρυλικές και μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης. Αφίσα με ίνδαλμα δεν υπήρξε ποτέ στο παιδικό μου δωμάτιο. Ήθελα εγώ να γίνω ο Μάρλον Μπράντο, παρά να τον χαζεύω σε ένα χαρτί στον τοίχο μου. Η συμμέτοχη μου πέρσι στην ταινία του ταλαντούχου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», που υποδύομαι έναν τραγουδιστή,  μπορεί να μου εξασφαλίσει και ένα Όσκαρ φέτος στο φεστιβάλ στις Κάννες.

Τι είναι αυτό που σε φοβίζει περισσότερο στην δουλειά σου;

Το ψέμα και το δήθεν! Μου αρέσουν οι καθαροί άνθρωποι.  Με ρώτησε προ ημερών η Βάσω η κοπέλα μου, γιατί με αγαπάει ο κόσμος;  Της απάντησα, ότι εγώ ότι είμαι καθαρός άνθρωπος. Δεν είμαι εγώ και δείχνω κάποιον άλλον. Πριν 4 χρόνια έγινε ένα ατύχημα. Κάποιοι συνάδελφοι σου έγραψαν τότε και χωρίς να κάνουν ρεπορτάζ, ότι χτύπησα και εγκατέλειψα τον άνθρωπο. Αυτό δεν συνέβη ποτέ! Στην δική που έγινε και αθωώθηκα ,δεν πέρασε ούτε στα ψιλά. Βέβαια τιμωρήθηκα για την παραβίαση του κόκκινου που παραβίασα. Τους μόνους  που πήρα λοιπόν και τους το ανακοίνωσα ήταν οι 10 φίλοι, που δεν το πίστεψαν ότι θα μπορούσα εγώ ,να έχω αυτή την συμπεριφορά σε συνάνθρωπο μου.

Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει ή σου προκαλεί ανασφάλεια στη σκηνή;

Πάντα μελετώ και είμαι προετοιμασμένος! Η μόνη μου αγωνία είναι κάθε φορά ,εάν θα περάσει σωστά η έκαστη  ατάκα μου. Γιατί στο θέατρο η κάθε στιγμή είναι μοναδική και αυτή είναι και η μαγεία του..!

Η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που σε ενοχλεί ή την απολαμβάνεις;

Την απολαμβάνω! Δεν είμαι σαν μερικούς χαζό-συναδέλφους που τους ενοχλεί και αντιδρούν.. Εάν σε ενοχλεί, πήγαινε πίσω από τις κάμερες και μην βγαίνεις μπροστά, ρε φίλε..και κάτσε σπίτι σου! Είμαστε δημόσια πρόσωπα και πρέπει να έχουμε και την ανάλογη καλή συμπεριφορά ,με εκείνους που καθημερινά κτίζουν την δική μας καριέρα. Εγώ που καθημερινά κυκλοφορώ με το μετρό, δεν είχα ποτέ περιστατικό ,που να μην με σεβαστεί και να έχει ακραίες και υπερβολικές αντιδράσεις. Πάντα για την αγάπη του κοινού μιλάμε. Υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι που σου λένε- δεν θέλω φωτογραφίες- γιατί ρε μπαγλαμά- θα σου χαλάσει το φλας;

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Ένα απλό καλό παιδί! Έχω γεννηθεί καλός άνθρωπος. Είμαι ότι έχει σχέση με το σύμφωνο σ… συνάνθρωπος, συνεννόηση, συνοδοιπόρος, συνετός, συναναστροφή κ.α

Είσαι τελικά φανατικός εργένης;

Όχι… Ζω και συνυπάρχω με την μοναξιά μου. Δεν είμαι όμως! Λέει ένας στίχος: «Ποτέ φωλιά δεν φτιάχνει το μοναχικό πουλί». Το μαγειρεύω στο μυαλό μου, σιγά-σιγά…

Έχουν αλλάξει τα κριτήρια σου στις γυναίκες;

Πάντα ίδια ήταν ! Ήθελα τις ψηλές, τις κοντές, τις παχιές, τα πάντα όλα..Την γκρίνια, την μιζέρια και την τσαπατσουλιά δεν θέλω. Πάντα ερωτεύεσαι και κάτι από την καθεμία. Δεν είναι πάντα τα σωματικά προσόντα- αυτά κάποια στιγμή τα βαριέσαι. Αυτό το κουσούρι που λέγεται προτέρημα η ελάττωμα, αυτό είναι- κάτι που δεν βαριέσαι.

Είσαι άντρας παλαιών αρχών;

Είμαι και λέγομαι άντρας! Ναι είμαι, παρόλο που χρησιμοποιώ το Fb!

Την κρίση της ηλικίας σου την πέρασες;

Δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή τη διαδικασία! Είμαι 58 ετών και κολυμπώ, χειμώνα- καλοκαίρι! Γυμνάζομαι και στύβω τις πέτρες. Νοιώθω μεγαλώνοντας ότι- μικραίνω.           Γι αυτό κάνω σχέσεις με γυναίκες μικρότερης ηλικίας από την δική μου. Η τελευταία μου είναι 35 ετών και η προηγούμενη 22  ετών. Ήταν κάτι που σόκαρε και καλά, τους συνάδελφους σου στην τηλεόραση και το σχολίασαν. Ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Τσάρλι Τσάπλιν και ο Γούντυ Άλεν, δεν είχαν σχέσεις με μικρότερες τους; Και μου αρέσει πολύ το σεξ! Βλέπεις την λέξη ηδονή την έχουν εξαφανίσει από παντού, κάτι σαν το μαύρο πρόβατο που το κυνηγούν. Γιατί οι Αρχαίοι είχαν τον ανδρικό φαλλό, τις σεξουαλικές αναπαραστάσεις,  στα καθημερινά αγγεία που έπιναν και έκαναν στην υγεία σου; Οι αρχαίοι το σεξ και την ηδονή τα είχαν κάτι σαν πολύ φυσιολογικό και ήρθε η εκκλησία και το έστειλε στο πυρ το εξώτερο. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό το σεξ. Σήμερα κρύβουν τους τεχνητούς φαλλούς στην ντουλάπα.  

Ποιο είναι το χειρότερο σχολείο που σου έχουν κάνει;

Όταν ήρθα από την Μεσσηνία, είχα πρόβλημα με το  νιέ και το λιε..και το καθάρισα τώρα με τον Χαμπέα! (Γελάει)

Σου έχει γίνει πρόταση να υποδυθείς τον gay;

Έχω παίξει με μεγάλη επιτυχία το Bent του Μάρτιν Σέρμαν. Το έργο ακολουθούσε την διαδρομή του Μαξ, ενός απελευθερωμένου σεξουαλικά ομοφυλόφιλου άντρα στο Βερολίνο του 1934, ο όποιος συζούσε με ένα χορευτή τον Ρούντυ. Έναν ρόλο που τον είχε παίξει και ο Μικ Τζάκερ.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από 10 χρόνια;

Να είμαι σε μια σχέση και να έχω κάνει 2-3 παιδιά! Γιατί χωρίς σεξ δεν πάει ο κόσμος μπροστά..αυτό θέλω να το τονίσεις!

Θλίψη… έπεσε μαύρο στο Mega με τελευταίο πλάνο «Τους απαράδεκτους», μια σειρά που συμμετείχες και εσύ. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Και το προτελευταίο πλάνο με τον μαέστρο που υποδυόμουν. Στεναχωρήθηκα με το γεγονός. Έχω όμως και μια ένσταση όμως, γνωρίζεις πόσες επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά και πόσος κόσμος μένει στον δρόμο; Γιατί δημιουργήσαμε τόσο ντόρο με το Mega, επειδή αφορά εσάς τους δημοσιογράφους και εμάς τους ηθοποιούς; Οι άλλοι δεν έχουν ψυχές; Γιατί υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός; Μια επιχείρηση ήταν που οι μέτοχοι του δεν ήθελαν να επενδύσουν άλλο.. Αφού εδώ και 3 χρόνια που λειτουργούσε με αυτό τον τρόπο και τα χρήματα πήγαιναν στις τράπεζες, καλά έκαναν και το έκλεισαν. Εκείνο που σίγουρα δεν θα χαθεί είναι η ταινιοθήκη του. Γιατί ήταν το κανάλι που επένδυσε στην μυθοπλασία.

Υπάρχει κάτι στα σκαριά στο άμεσο μέλλον;

Εκτός από την παράσταση: «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή», είμαι κάθε Δευτέρα Στην Αθηναΐδα με την Μαρία Γεωργιάδου, στο έργο «Η κυρία Ιουλία», μια φοβερή κωμωδία, που την προτείνω στον κόσμο να έρθει να την δει και να γελάσει.  Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε τα κέφια μας!