Συνεντεύξεις

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ

«Το κυριότερο που πρέπει να πετύχεις μεγαλώνοντας είναι να έχεις το κουράγιο ν΄ αγαπάς! »
85

Στο GRANDE MAGAZINE Απριλίου που κυκλοφορεί Σήμερα  (27/3/2019) ,και θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας , στο εξώφυλλο ,εκτός των άλλων , βλέπουμε την ηθοποιό Ελένη Ράντου ,που έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ,σε μία άκρως grande φωτογράφηση . Όπου δηλώνει πώς η απιστία δεν την «χαλάει» , καθώς και ότι έχει υπάρξει κτητική , εγωίστρια , και καταπιεστική.

Συγκεκριμένα λοιπόν δήλωσε σχετικά με την απιστία ότι : Η απιστία δεν με χαλάει, την προδοσία δεν συγχωρώ!

Αγωνίζεσαι συνέχεια στην καριέρα σου χωρίς σωσίβια και βάρκες ασφαλείας όπως έχεις πει μ΄ ένα κοινό που σε ακολουθεί με εμπιστοσύνη στις επιλογές σου  ξεχωρίζοντάς σε, ως σταθερή αξία. Στην προσωπική σου ζωή, πόσες φορές επιτρέπεις την απιστία και την προδοσία;

Άλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ΄ έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν΄ αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία, βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ.

Πόσα χρόνια είσαστε με τον Βασίλη;

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δυο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ΄ αυτήν την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζάσμιν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ΄ εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει!

 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Ελένη Ράντου, και όχι μόνο στο GRANDE που κυκλοφορεί, σε όλα τα περίπτερα της χώρας.