Συνεντεύξεις

ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ

«Εγώ ήμουν πάντα καλλιτέχνης»
47

Στο GRANDE MAGAZINE που κυκλοφορεί Σήμερα  (6/3/2019) ,και θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας , στο εξώφυλλο ,εκτός των άλλων , βλέπουμε την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη ,που έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ,σε μία άκρως grande φωτογράφηση στο Du Monde Café . Μεταξύ των άλλων δηλώνει ασυμβίβαστη και ατίθαση , αλλά και αν θα πήγαινε να συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα λοιπόν δήλωσε στην ερώτηση αν βάζει νερό στο κρασί της : Γιατί να το κάνω βρε αγάπη μου αυτό; Γιατί να το πιώ νερωμένο; Δεν το πίνω καθόλου.

Είσαι δηλαδή ασυμβίβαστη και ατίθαση;

Λοιπόν ειλικρινά αυτή την έκφραση την έχω ξανακούσει στο σχολείο. Κρατούσαμε λευκώματα που μας έγραφαν οι συμμαθητές μας . Αυτά τα δύο, ασυμβίβαστη και ατίθαση μου τα είχανε γράψει στο λεύκωμα από τα 15 μου χρόνια. Ναι είμαι.

Σε ερώτηση του GRANDE εάν θα λάμβανε μέρος σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης απάντησε γελώντας ….

Είμαστε με τα καλά μας; (γέλια) Όχι βέβαια. Είμαι εγώ τώρα να τρέχω στο survivor; Ούτε στα 20 μου δεν θα πήγαινα. Δεν έχω καμία σχέση με τον αθλητισμό. Εγώ ήμουν πάντα καλλιτέχνης , ποτέ αθλήτρια. Φαντάσου πως 14 ετών πήγα βόλεϊ δεν άντεξα πάνω από έξη μήνες και έφυγα. Δεν μπορούσα. Το καράτε που έκανα είναι άλλης φιλοσοφίας. Εγώ όμως δεν έχω τον αθλητισμό μέσα μου. Δεν είναι ούτε η φύση μου ούτε το σκαρί μου .

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη , και όχι μόνο στο GRANDE που κυκλοφορεί, σε όλα τα περίπτερα της χώρας.