Συνεντεύξεις

ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΤΙΚΑ

Θάλεια Ματίκα και Τάσος Ιορδανίδης, ένα από τα πιό αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, σε έναν διάλογο απο καρδίας στο GRANDE
541

Περιμένω τη Θάλεια στη δραματική σχολή όπου φέτος διδάσκει. Πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνη. Μέρα όπου ο κορονοϊός βρίσκεται ακόμα στα πρώτα του βήματα. Δειλά δειλά, οι περισσότεροι αποφεύγουν χειραψία και αγκαλιές!

Φτάνει χαμογελαστή, έχοντας πλάι της, τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάσο Ιορδανίδη που κάθεται κοντά μας. Πείθεται να συμμετάσχει στη συνέντευξη αρνείται, όμως, σθεναρά τη φωτογράφηση, θέλει να αφήσει, όπως επιμένει, ελεύθερο αυτό το πεδίο αποκλειστικά για τη Θάλεια! Οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και με τον αυθορμητισμό τους η συζήτηση γίνεται απολαυστική. Δεν κρατούν τους τύπους, παραμένουν ο εαυτός τους, επιστρατεύοντας το χιούμορ τους. Εξαιρετικοί ηθοποιοί και ιδιαίτερα επιλεκτικοί στους ρόλους τους, είναι μαζί από το 2009 στο θέατρο, αλλά και στη ζωή έχοντας ήδη σήμερα έναν επτάχρονο γιο και μια τρίχρονη κορούλα. Εύκολα διαπιστώνεις, πως μ΄ ένα βλέμμα έχουν συνεννοηθεί, περίπτωση, όπου η αγάπη δικαιώνει τη φήμη της!

Η συνέντευξη γίνεται πριν τις αλλαγές που επέφερε σταδιακά στην καθημερινότητα μας ο κορονοϊός.

Μέρες όπου η Θάλεια, για τα γυρίσματα της σειράς «Οκτώ λέξεις» -όπου έχει ένα σημαντικό ρόλο- ταξιδεύει στην Κύπρο για ένα τριήμερο κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Τετάρτη. Την ίδια ώρα, έχουν ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις του «Πατέρα» από τα ωραιότερα έργα του Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία και διασκευή Βασίλη Μπισμπίκη, με πρωταγωνιστή τον Τάσο. Ο ίδιος, έχει επίσης φέτος ξεχωρίσει στον συνταρακτικό μονόλογο «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» του Ντάλτον Τράμπο σε σκηνοθεσία της Θάλειας. Πολλοί μιλούν για την ερμηνεία της χρονιάς. Ήρωας του αντιπολεμικού αυτού έργου είναι ένας Αμερικανός στρατιώτης που κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, χάνει από οβίδα χέρια, πόδια, όραση και ακοή. Με διαλυμένο πρόσωπο και κατεστραμμένο εγκέφαλο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο. Στο παραπέντε αρχίζει να σκέφτεται και να θυμάται. Σ΄ αυτήν την παράσταση η Θάλεια έκανε το ντεμπούτο της στην σκηνοθεσία.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Παπαγεωργίου

«Προς θεού, δεν δηλώνω σκηνοθέτης» βιάζεται να διευκρινίσει. «Πολύ δειλά μπήκα σ΄ αυτόν τον χώρο, την ώρα που γύρω μου ξεχωρίζουν επαγγελματίες σκηνοθέτες που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους».

«Ούτε εγώ δηλώνω σκηνοθέτης», συμπληρώνει ο Τάσος, «ηθοποιός είμαι, που κάποιες φορές το έχει φέρει έτσι η συγκυρία, ώστε να σκηνοθετώ. Τελευταία όμως ένα σαράκι μέσα μου έχει αρχίσει να με τρώει, σκέφτομαι, δηλαδή πως ίσως θα έπρεπε να αφοσιωθώ, εντός κι εκτός εισαγωγικών στη σκηνοθεσία. Θα δούμε, θα δείξει».

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την ημέρα που γνωριστήκατε, θυμόσαστε την πρώτη σας συνάντηση;

Θάλεια: Η γνωριμία μας έγινε στα τριάντα μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντας μου  καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο «Δάσος» του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι εικοσιέξι χρονών και κάνει θεατρικές παραγωγές!

«Αυτός είναι τρελός» σκέφτηκα «που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του!» Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος! Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης!.

Τάσος: Εγώ όταν γνώρισα από κοντά τη Θάλεια, ήδη την εκτιμούσα ως ηθοποιό και τη θαύμαζα. Είχε κιόλας βραβευτεί για την ερμηνεία της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας, ενώ σημείωνε μια σημαντική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση. (Η Θάλεια είχε ως τότε ξεχωρίσει στις σειρές «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες» του Κώστα Κουτσομύτη, «Μην μου λες αντίο», του Μανούσου Μανουσάκη, και «Κλειστά Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη).

Παράλληλα, συνεχίζει ο Τάσος, «από τότε ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα! Προσιτή, ευγενής, χαμογελαστή, κατασταλαγμένη, που πατούσε γερά στη γη. Όλο αυτό, συναρμολογούσε ένα πακέτο που σίγουρα δεν μ΄ άφηνε αδιάφορο. Έτσι την προσέγγισα. Η εντύπωση που είχα από την πρώτη μέρα που την γνώρισα μέχρι σήμερα παραμένει ίδια! 

Θάλεια: Από τότε συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε οι δυο μας, όσο προκύπτει αυτή η δυνατότητα.

Τάσος Ιορδανίδης: Με δυο παιδιά στο σπίτι, ζεις και πορεύεσαι όπως μπορείς!

Κατά πόσο επηρεαζόταν η ζωή στο σπίτι Θάλεια όταν έπρεπε να λείπεις γι

α γύρισμα τρείς μέρες την εβδομάδα στην Κύπρο;

Θάλεια: Εννοείται πως τα παιδιά θέλουν στο σπίτι τη μαμά τους. Ο γιος μου που είναι επτά χρονών αντιδρούσε πιο έντονα: «και γιατί πρέπει να ξαναπάς στην Κύπρο, και τι γίνεται στην Κύπρο, και τι είναι αυτές οι οκτώ λέξεις;» Σιγά σιγά, όμως, τα παιδιά συνηθίζουν, τι άλλο να κάνουν!

Τάσος: Δεν ήταν και ότι πιο εύκολο η απουσία της Θάλειας τόσες μέρες από το σπίτι, έλειπε πολύ  στα παιδιά, μου έλειπε κι εμένα.

Η απόσταση ανάμεσα σε δυο ερωτευμένους δεν ανανεώνει τη σχέση τους;

Τάσος: Νομίζω, πως εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα!

Θάλεια: Δεν μας αρέσει να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλον.

Στο σπίτι με δυο παιδιά και υποχρεώσεις που τρέχουν, πως κυλάει η μέρα;

Τάσος: Μερικές φορές μπορούμε να κοντρολάρουμε τα πράγματα, άλλες όχι, η καθημερινότητα δεν έχει κανόνες πάνω σ΄ αυτό, ζεις και πορεύεσαι όπως μπορείς.

Θάλεια: Με δυο παιδιά δεν υπάρχει ηρεμία στο σπίτι. Πιο υπομονετικός είναι ο Τάσος έχει την υπομονή του μπαμπά. Εγώ είμαι πιο αυστηρή και απόλυτη.

Ποιος είναι πιο οργανωτικός;

Σίγουρα εγώ είμαι πιο οργανωτική όσον αφορά στην καθημερινότητα μας. Του Τάσου, ας πούμε, πρέπει να του δώσεις εντολή για να κάνει κάτι, όπως γίνεται συνήθως με τους άντρες, κλασική ιστορία ανάμεσα σ΄ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι.

Με το που δίνεται η εντολή, τί γίνεται;

Δεν το συζητώ, δεν θα πει ποτέ όχι! Εντάξει, το πως θα γίνει αυτό το κάτι, είναι ένα άλλο ζήτημα, μετράει πάντως το ότι θα κάνει, αυτό που έχει αναλάβει.

Στο σπίτι στην καθημερινή ρουτίνα, υπάρχει κάτι που ποτέ εσύ δεν θες να κάνεις;

Το μαγείρεμα!

Το αναλαμβάνει ο Τάσος;

Σε καμία περίπτωση, εκείνος είναι χειρότερος από εμένα! Ούτε τοστ! Υπάρχει κοπέλα. Ο Τάσος, ασχολείται πολύ με τα παιδιά, του δίνουν δύναμη. Εγώ πάλι αναλαμβάνω τα γύρω γύρω. Λογαριασμούς και σούπερ μάρκετ.

Θυμάσαι τον τελευταίο χρόνο πόσες μέρες περάσατε όλη η οικογένεια μαζί;

Μόνο τρείς μέρες μέσα σ΄ έναν χρόνο για αυτό και τις θυμάμαι. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Καθαρά Δευτέρα! Κι αυτό γιατί μέχρι πρόσφατα ο Τάσος είχε παράσταση κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή κι εγώ έλειπα για γυρίσματα στην Κύπρο το λιγότερο τρείς μέρες την εβδομάδα.

 Το πρώτο βήμα για συμφιλίωση το κάνει πάντα ο Τάσος.

Όταν μαλώνετε ποιος κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση;

Από την παράσταση “Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του”

Ο Τάσος

Εσύ, γιατί όχι;

Πεισμώνω, στεναχωριέμαι, γιατί έτσι!

Αν φταις εσύ;

Δεν φταίω ποτέ! Εντάξει, αστειεύομαι! Η αλήθεια είναι πως εγώ γκρινιάζω κι εκείνος κάνει την έκρηξη. Στη συνέχεια το πράγμα έρχεται και καταλαγιάζει. Το σίγουρο είναι πως ενώ έχουμε εκπληκτικούς καυγάδες, δεν θα μείνουμε τσακωμένοι πάνω από μια μέρα, θα τα βρούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε τον θυμό! Άλλωστε σαν ζευγάρι, περνάμε πολλές ώρες μαζί, μοιραζόμαστε πράγματα, ενώ όταν έχουμε παράσταση ή γύρισμα μιλάμε από το κινητό άπειρες φορές την ημέρα. Είμαστε πάντα σε άμεση επαφή και επικοινωνία εδώ και δώδεκα χρόνια. Δεν χανόμαστε.

Ποιος ζηλεύει περισσότερο τον άλλον;

Θάλεια: Θέλω να απαντήσεις εσύ Τάσο σ΄ αυτό, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ!

Τάσος: Κοίταξε, η ζήλεια είναι ένα ένστικτο, που για μένα, δεν μπορείς να το χαλιναγωγήσεις. Ποτέ δεν ζηλεύω υλικά αγαθά, την πορεία άλλων ανθρώπων, τον πλούτο, ζηλεύω όμως το ταίρι μου, αν και τελευταία φιλτράρω πλέον τα πράγματα, φροντίζω να μην αφήνω αυτό το ένστικτο της ζήλειας, να κυριαρχεί στη ζωή μου.

Η Θάλεια γελάει.

Τάσος: Εντάξει, προσπαθώ να το εκλογικεύσω όσο γίνεται.

Θάλεια: Κοίταξε, έχουμε κοινούς λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook.Αυτό σημαίνει πως είμαστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δεν θα μπορούσαμε να τη φέρει ο ένας στον άλλον! Κατ΄ αρχάς, άμα υπάρχουν ωραίοι και ωραίες γύρω μας το σχολιάζουμε μαζί, παρέα!

Τάσος: Η Θάλεια, πρώτη θα μου σχολιάσει μια ωραία κοπέλα, αν τύχει και περνάει από μπροστά μας κι εγώ βέβαια θα κάνω το ίδιο! Εντάξει, είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια κι όταν λέω μαζί εννοώ μαζί. Έχουμε μια πολύ ευαίσθητη σχέση που έχει περάσει από πολλές φουρτούνες, δηλαδή είμαστε οικογένεια ό,τι και να γίνει, ό,τι κι αν συμβεί!

Για μένα είσαστε ένα πολύ ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι.

Θάλεια: Κοίτα, ο Τάσος ζηλεύει, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του, αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπώ ή πως του κάνω απιστίες. Απλά έχει το σαράκι της ζήλειας μέσα του κι υποφέρει. Η ζήλεια δεν έχει να κάνει με την ενοχή του άλλου, είναι ένα ένστικτο που προκύπτει, γιατί αν υπάρχει ενοχή δεν είναι πλέον ζήλεια!

Τάσος: Αν ο άλλος είναι να παραστρατήσει, θα παραστρατήσει.

Θάλεια: Άλλα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, βάλ’ τα κάτω και θα δεις πως δεν είναι η απιστία. Οι γονείς μου ζουν πενήντα χρόνια μαζί, αν μαθαίναμε σήμερα πως πριν τριάντα χρόνια κάποιος από τους δυο είχε κάνει κάτι, τι θα άλλαζε;

Τάσος: Και τι έγινε!

Θάλεια: Δεν πιστεύω, πως ένα ζευγάρι χωρίζει από την απιστία, για μένα χωρίζει γιατί δεν αντέχει ο ένας τον άλλον, γιατί ο ένας έπαψε να θαυμάζει τον άλλον. Το ότι δεν σε θέλει ο σύντροφος σου δεν το καταλαβαίνεις από το ότι σε απατάει, αλλά από το πως εκείνος είναι απέναντι σου. Το νοιώθεις αυτό. Ξέρει ο Τάσος πόσο τον θέλω, ξέρω εγώ πόσο με θέλει. Όταν ο άλλος δεν έχει την ανάγκη να είναι μαζί σου, αρχίζεις να το αισθάνεσαι είτε απιστεί, είτε όχι, καταλαβαίνεις πως κάτι τρέχει με τον σύντροφο σου πολύ καιρό πριν εκείνος φτάσει στο σημείο να φύγει. Σε μια τέτοια φάση ξεκινάει μια κατάσταση στην οποία ψάχνει τρόπους να μην βρίσκεται μαζί σου, ένας από αυτούς είναι να αρχίσει να γκομενίζει. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δεμένο είναι ένα ζευγάρι.

Τάσος: Το θέμα είναι τι σημαίνει «γκομενίζεις»! Εγώ όταν είμαι με την Θάλεια, που δεν ζηλεύει καθόλου, «φλερτάρω» εντός εισαγωγικών με τις φίλες της, η Θάλεια έχει την εξυπνάδα να το ανέχεται, εγώ όμως, αν το έκανε αυτό εκείνη σ΄ εμένα, δεν θα το ανεχόμουν.

Θάλεια: Εκεί θα τέλειωνε η εξυπνάδα!

Τάσος: Η Θάλεια, που δεν μου έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα να πω για εκείνη μια κουβέντα, όλο αυτό το βρίσκει χαριτωμένο. Δεν συμφωνώ. Αν και το κάνω, δεν μπορώ να το κατανοήσω.

Θάλεια: Η ζήλεια έχει σχέση με την κτητικότητα και την ανασφάλεια. Ο Τάσος, ξέρει πως είμαι αυτόνομη, έτσι με γνώρισε, ως αυτόνομη γυναίκα που έχω πάρει τη ζωή στα χέρια μου, μπορώ να σταθώ στα πόδια μου κάθε ώρα και στιγμή από πολύ μικρή. Αυτό πάντα στον άντρα όσο κι αν το θαυμάζει, του δημιουργεί ανασφάλεια. Για μένα όμως τα πετυχημένα ζευγάρια πρέπει να είναι αυτόνομα μέσα στη σχέση τους, αλλιώς θα υπάρχει μια άρρωστη εξάρτηση του ενός από τον άλλον.

Τάσος: Η Θάλεια κι εγώ, είμαστε ένα ζευγάρι ξεκάθαρα αυτόνομο, οι καυγάδες δηλαδή και οι συγκρούσεις μας, παρ΄ ότι έχουμε ενώσει τις αυτονομίες μας, από εκεί προέρχονται.

Θάλεια: Είμαστε και οι δυο ισχυρές προσωπικότητες.

Τάσος: Μολονότι με τη Θάλεια συχνά διαφωνούμε, εγώ δεν θα μπορούσα να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που θα ήταν ετερόφωτη, φαντάζομαι πως και η Θάλεια δεν θα μπορούσε να έχει πλάι της κάποιον που θα ήταν εκτελεστικό όργανο.

Θάλεια: Εννοείται πως ένας λόγος που έφευγα από τις σχέσεις μου, ήταν πως δεν μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου! Θέλω να νιώθω τον άντρα πλάι μου ανεξάρτητο και δυνατό.

Τάσος: Ευτυχώς που βρεθήκαμε με τη Θάλεια, υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα μας παρά τις συγκρούσεις μας, αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Θάλεια: Έχω δηλώσει θαυμάστρια του Τάσου, δεν το συζητώ, ο Τάσος έχει κάνει το ακατόρθωτο κατορθωτό ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι πως τα κατάφερε!

Βοήθησε ο Τάσος να ανοιχτεί δρόμος και για σένα στο θέατρο;

Ναι, μιλάμε για δρόμο από τους πιο δύσβατους, ειδικά μάλιστα για τον Τάσο που δεν ήταν ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά πάντα αφοσιωμένος στο θέατρο πετυχαίνοντας να πείσει τηλεθεατές να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να πάνε να τον δουν στη σκηνή! Αυτό είναι τρομερά δύσκολο να το πετύχεις.

Ο Τάσος είναι πιο τολμηρός εγώ ζητάω ασφάλεια.

Σε τι διαφέρετε οι δυο σας;

Θάλεια: Διαφέρουμε σε πάρα πολλά πράγματα! Ο Τάσος νομίζω πως είναι πιο τολμηρός από εμένα, πιο ρισκαδόρος, εγώ ζητάω μια μεγαλύτερη ασφάλεια, αυτά τα παραγωγικά βήματα που έχει τολμήσει ο Τάσος μέχρι σήμερα, εγώ δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να τα κάνω! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ίσως βέβαια, το γεγονός πως ο Τάσος είναι τόσο ρισκαδόρος να μετράει στο κράτημα μου, αισθάνομαι πως εγώ πρέπει να προσγειώνω τα πράγματα.

Τα «άλματα» στην πορεία της κοινής σας ζωής που μπορεί να κάνει ο Τάσος για να υλοποιήσει στόχους και όνειρα σε τρομάζουν;

Ναι, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο κάθε φορά με πείθει και λέω: «Άντε πάμε, αφού το πιστεύεις τόσο πολύ και πρέπει να γίνει έτσι το πράγμα!». Στη συνέχεια βέβαια, όταν δεν συναντάμε την επιτυχία που περιμέναμε, αντιδρώ. Εκεί έρχεται η φωνή της λογικής.

«Βρε Τάσο μου» του κάνω «αφού είχαμε πει αυτό κι αυτό!”».

Έτσι έχουμε πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια, οπότε μιλάμε για μια κατάσταση ετών.

Αναρωτιέμαι γιατί η Θάλεια είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση τα τελευταία εννέα χρόνια. Η επιστροφή της έγινε πριν λίγο καιρό μ΄ έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη νέα δημοφιλή σειρά «Οκτώ λέξεις» στον Σκάι.

Θάλεια: Πράγματι πέρασα εννέα ολόκληρα χρόνια εκτός τηλεόρασης. Είχα τις δυο εγκυμοσύνες, μετά τα παιδιά, στη συνέχεια απορροφήθηκα από το θέατρο. Φέτος όμως το αποφάσισα, είπα λοιπόν μέσα μου: «Άντε, καιρός είναι». Έτσι άρχισα να πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς «Οκτώ λέξεις» που επίσης γίνονταν σε Κέρκυρα και Ιταλία με τέσσερα συνεργεία να δουλεύουν σε εξωτερικούς χώρους και με τριάντα ηθοποιούς συχνά σ΄ ένα επεισόδιο! Ο Ανδρέας Γεωργίου ήθελε μάλιστα γυρίσματα και στην Αθήνα! Από τις πρώτες κιόλας μέρες ήμουν ενθουσιασμένη με τους συντελεστές αυτής της σειράς, οι άνθρωποι αυτοί είναι εμμονικοί με τη δουλειά τους, την αγαπούν πάρα πολύ.

Της λέω, πόσο της ταιριάζει ο ρόλος της στις «Οκτώ Λέξεις».

Τι εννοείς, πως μου ταιριάζει να είμαι μια βιοπαλαίστρια που αγωνίζεται για την επιβίωση, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μ΄ έναν τζογαδόρο άντρα και με μια κόρη στην εφηβεία που έχει χίλια προβλήματα…

Εννοώ πως σου ταιριάζει, γιατί όπως η Εύα, η ηρωίδα που υποδύεσαι, δείχνεις κι εσύ να είσαι στην προσωπική σου ζωή συνεπής με τον εαυτό σου και τους άλλους.

Από αυτήν την άποψη είμαι πολύ κοντά στον ρόλο μου. Συνεπής σαν την Εύα και καθαρός άνθρωπος με το αίσθημα της ευθύνης αρκετά έντονο από πάντα μέσα μου.

Η τηλεοπτική κόρη σου περνάει μια δύσκολη εφηβεία, εσύ πως ήσουν σ΄ εκείνη την ηλικία;

Πέρασα πολύ έντονα εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια με παντελή έλλειψη φόβου, θεωρώντας πως είμαι άτρωτη και επιπλέον τόσο ώριμη ώστε να αποφασίζω για τα πάντα εγώ. Τρέμω, λοιπόν την ώρα και τη στιγμή που τα παιδιά μου θα βρεθούν στη εφηβεία, γιατί πλέον ξέρω πόσο μπορεί σ΄ αυτές τις ηλικίες να κινδυνεύσεις όσο συγκροτημένος κι αν είσαι. Αυτό πίστευαν για μένα οι γονείς μου, επηρεασμένοι από το ότι ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, ένα συγκροτημένο κορίτσι με έντονη προσωπικότητα. Μου είχαν λοιπόν εμπιστοσύνη, για αυτό και μου έδιναν αρκετή ελευθερία. Νόμιζαν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για μένα. Να όμως που πολλές φορές έκανα κατάχρηση της εμπιστοσύνης τους και της ελευθερίας που μου έδιναν. Κρίνοντας τον εαυτό μου μεταγενέστερα ένοιωσα τυχερή που γλύτωσα από πάρα πολλά πράγματα.

Ο Τάσος σε ταινία αφιερωμένη στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Από την παράσταση “Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του”

Θάλεια: Στην περίπτωση που απαλλαγούμε από τον κορονοϊό, για τον Τάσο υπάρχει η σκέψη, να πάει για δεύτερη χρονιά η παράσταση ο «Πατέρας». Εγώ πάλι θα συνεχίσω με την σειρά «Οκτώ λέξεις» ενώ συζητάω και για μια παράσταση εκτός Τάσου! Αν δεν περπατήσουν αυτά που ετοιμάζει ο καθένας μας χωριστά, υπάρχει η σκέψη ο Τάσος κι εγώ να παίξουμε ξανά μαζί. Να τονίσω πως και οι δυο είμαστε περήφανοι για την παράσταση «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που ξεκινήσαμε από πέρυσι σε διασκευή της Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζοντας μέχρι και φέτος. Τα πήγαμε πολύ καλά γι αυτό και το επόμενο βήμα, θα είναι να κάνουμε περιοδείες και να φτάσουμε μέχρι την Κύπρο. Να προσθέσω, τέλος, πως ο Τάσος συμμετέχει στη νέα ταινία του Τάσου Δήμα που είναι αφιερωμένη στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Με Κατρανίδη, Πανταζάρα, Μουρίκη και πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

 

 

Photographer: Giannis Svigos, Fashion Editor: Giannis Ferentinos, Make Up Artist: Elena Dermentzoglou,  Hairstylist: Nasia Tzoumi- Οι Κοινές φωτογραφίες καθώς και οι φωτογραφίες του κ.Ιορδανίδη είναι αρχείου.

Ευχαριστούμε για την Φιλοξενία το Grande Café Bistro, Σουρή 5- Κορυδαλλός