Συνεντεύξεις

ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

«ΣΗΜΕΡΑ ΖΩ απο θαύμα»
51

Στο GRANDE MAGAZINE Μαίου που κυκλοφορεί ,και θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας , στο εξώφυλλο ,εκτός των άλλων , βλέπουμε την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη ,που έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ,σε μία άκρως grande φωτογράφηση . Όπου δηλώνει πώς ζεί απο θαύμα εξαιτίας της αγάπης της για τις μηχανές.

Συγκεκριμένα λοιπόν δήλωσε πώς :

Αληθεύει πως φοράς δυο διαφορετικά παπούτσια όταν οδηγείς τη μηχανή;

Ναι (γελάει)! Αλήθεια είναι. Καταρχήν όταν οδηγώ φοράω όλων των ειδών τα παπούτσια, μπότες, γόβες, δεν το κοκορεύομαι αυτό γιατί δεν είναι ασφαλές. Αλλά ορισμένες πλατφόρμες παπουτσιών δεν χωράν στην ταχύτητα μπροστά και δεν μπορώ να αλλάξω ταχύτητα, οπότε φοράω από τη μια το αθλητικό μου -αν είναι χειμώνας- και τη σαγιονάρα μου -αν είναι καλοκαίρι- και από την άλλη φοράω το παπούτσι που θέλω. Έτσι και αλλιώς, όταν είμαι πάνω στη μηχανή δεν φαίνεται πως φοράω δυο διαφορετικά παπούτσια διότι αν με δει ο ένας από τη μια, είναι σαν να φοράω σαγιονάρα. Αν με δει κάποιος από την άλλη, είναι σαν να φοράω γόβα. Μόνο ο από πίσω μου θα δει την πραγματικότητα (γέλια).

Και αν τα παιδιά σου, που βρίσκονται στην εφηβεία ζητήσουν να τους αγοράσεις μηχανή σε λίγα χρόνια;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Την σήμερον ημέρα μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο η οδήγηση μιας μηχανής. Άσε που είμαι και ο τύπος που αν κάποιος καθυστερήσει να έρθει σπίτι -έστω και πέντε λεπτά- αμέσως μέσα στο μυαλό μου βάζω τα χειρότερα σενάρια και φέρνω την καταστροφή.

 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Ναταλία Δραγούμη,και όχι μόνο στο GRANDE που κυκλοφορεί, σε όλα τα περίπτερα της χώρας.