Lifestyle, Συνεντεύξεις

Συνέντευξη με την Miss Globe Greece 2021 Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ελληνίδα καλλόνη που συμμετέχει στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021
256

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas δίνουν Ελληνικό χρώμα στο Miss Globe, στέλνοντας εστεμμένη να συμμετάσχει και να αγωνιστεί για το στέμμα του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς. Φέτος διεξάγεται στην γειτονική μας Αλβανία και η Ελληνική συμμετοχή είναι η Αφροδίτη Gs Hellas 2020, Βρισηίδα Ανδριώτου, όπου είναι έτοιμη να κατακτήσει με την λάμψη, την ομορφιά της, τις γνώσεις αλλά και με την προσωπικότητά της, τις καρδιές όλων μας και να φέρει στην Ελλάδα την πρωτιά.

Συνέντευξη στην Ελίζα Σοφία Μπίτσια

 

Ο κόσμος σε γνώρισε μέσα από το My style rocks, πως όμως πήρες την απόφαση να λάβεις μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία  GS HELLAS;

Μετά το παιχνίδι και την αναγνωρισιμότητα που μου έδωσε θεώρησα ότι ήταν καλή επιλογή να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas, επίλογή που με έχει δικαιώσει. Αυτό γιατί μιλάμε για έναν θεσμό που μέσω της ομορφιάς προωθεί την πολιτιστική μας κληρονομιά και την ομορφιά της Ελλάδας ανά τον κόσμο. Δεδομένου αυτού αλλά και το γεγονός ότι ήθελα να διευρύνω τις γνώσεις μου και το book μου στο χώρο της μόδας, ο θεσμός για εμένα ήταν μονόδρομος. 

Αναφέρεις τη μόδα τι κοινό στοιχείο έχει με τον διαγωνισμό ομορφιάς;

Μέσω των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas μου έχει δοθεί η δυνατότητα, όπως και στις άλλες εστεμμένες, να κάνω ολοκληρωμένες φωτογραφίσεις και παραγωγές με επαγγελματίες για καμπάνιες εταιρειών και το book μου, αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι το απόλυτο Beauty in action στον χώρο της Μόδας. 

Πότε κατάλαβες πως ο λαμπερός χώρος της μόδας είναι κάτι που σου αρέσει και θέλεις να μπεις  δυναμικά σε αυτόν;

Απο μικρή όταν έπαιζα με τις κούκλες μου, μου άρεσε να επιλέγω τα ρούχα που θα φορέσουν, να κάνω extream συνδυασμούς, ενώ παράλληλα μεγαλώνοντας ξεφύλλιζα περιοδικά και έβλεπα στην τηλεόραση όλη εκείνη την λάμψη και την δημιουργικότητα που έχει αυτός ο χώρος. Σαν Βρισηίδα μου αρέσει αυτός ο χώρος και από την πλευρά του μοντέλου και από την πλευρά του designer, και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που σπουδάζω σχέδιο μόδας, πέραν των παιδαγωγικών.  

Ο πρόεδρος των καλλιστείων κ. Γιώργος Κούβαρης, είναι για εσένα ο άνθρωπος που σου «άνοιξε» με τις γνώσεις του τον δρόμο για βήματα σωστά και σταθερά, στον χώρο της ομορφιάς;

Ο κ. Γιώργος Κούβαρης είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλές γνώσεις σε πάρα πολλούς τομείς, ένας μέντορας που αγαπάει αυτό που κάνει και δείχνει σεβασμό σε όλα τα παιδιά και στα όνειρα τους. Σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί δάσκαλος για τα πιο νέα παιδιά αλλά και για εμένα, γιατί όλοι οι άνθρωποι κάτι σίγουρα δεν ξέρουμε και κάποιος πρέπει να μας διδάξει.

 

Βρίσκεσαι στα Τίρανα για τα παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021. Σίγουρα έχεις δημιουργήσει φιλίες με άλλα κορίτσια ξένων χωρών. Θέλοντας να τα προσκαλέσεις να επισκεφτούν την χώρα μας, τι είναι αυτό που τους λες. Ποιες ομορφιές της Ελλάδας μας τονίζεις;

Η μεγαλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας είναι η φυσική ομορφιά της, αυτό που τονίζω είναι ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο το υπέροχο Κυκλαδίτικο τοπίο, αλλά ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ότι η χώρα μας μπορεί να συνδυάσει ομορφιές και επιλογές για όλα τα γούστα, αυτό για τον τομέα του Τουρισμού, μιας και πρόκειται για την βασική μας βιομηχανία.

Αν κρατούσες στα χέρια σου ένα μαγικό ραβδάκι τι θα άλλαζες στον κόσμο μας;

Θα προσπαθούσα να κάνω πεποίθηση σε όλους την σπουδαιότητα του να είσαι ευγενικός και να χαμογελάς πιο εύκολα. Αυτά τα δύο στοιχεία αν όλοι τα έβαζαν στην καθημερινότητα τους, μαζί με την αγάπη θα ομόρφυνε αυτόματα ο κόσμος. 

Είσαι ένα κορίτσι που ασχολείται με το διαδίκτυο, τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το influencing.Τι συμβουλή δίνεις στους νέους ανθρώπους και ειδικά στα κορίτσια που προσπαθώντας να αγγίξουν την τελειότητα πέφτουν σε παγίδες που μπορεί να τους κοστίσει ακόμα και την ζωή τους;

Τα Social media είναι το τέλειο εργαλείο για να δουλέψεις, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να παρουσιάσεις την τέχνη και την δουλεία σου και παράλληλα να κοινωνικοποιηθείς. Παράλληλα όμως σε κάποιες περιπτώσεις είναι και η τέλεια παγίδα  αν δεν το χειριστείς σωστά. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι η πραγματική χαρά και ευτυχία βρίσκεται μακριά από την οθόνη του κινητού. Στις περιπτώσεις μάλιστα που ο χρήστης είναι ανήλικος χρειάζεται επίβλεψη από ενήλικα γιατί εγκυμονούν πολύ κίνδυνοι. 

Ο τελικός του The Miss Globe είναι στις 5 Νοεμβρίου  απ’ όσο ήδη γνωρίζουμε έχεις ήδη εντυπωσιάσει εκεί μέσα από τις δραστηριότητες που κάνετε καθημερινά, για ταλέντο θα παρουσιάσεις λάτιν/samba χορευτικό, είσαι μάλιστα πρωταθλήτρια σε χώρους 5 dance, ενώ για εθνική ενδυμασία θα ντυθείς Ιέρεια της Αφροδίτης,  μίλησε μας για την συμμετοχή σου

«Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και ειλικρινά μου δίνει δύναμη όλη αυτή η θετικότητα και η αγάπη που λαμβάνω καθημερινά. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορώ να είμαι άξια εκπρόσωπος της Ελλάδας, του θεσμού των GS Hellas, αλλά και φυσικά του εαυτού μου. Πράγματι στο ταλέντο θα παρουσιάσω λάτιν/samba χορό μαζί με παρτενέρ, ενώ για Εθνική Ενδυμασία θα μεταμορφωθώ σε Ιέρεια της Αφροδίτης με μία δημιουργία της Lila Nova. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του θεσμού  κ.Γιώργο Κούβαρη, τον αντιπρόεδρο, κ.Γιώργο Δημητράκο, τον επικεφαλή της Ελληνικής αποστολής, Στράτο Παφλιωτέλλη, τον Σταύρο Δασκαλόπουλο, τον γυμναστή Σπύρο Τσουτσάνη για τις συμβουλές του, τον Κωστή Νικολάου, τον Βαγγέλη Βαλεωντή, τις make up artist Έλενα Δερμεντζόγλου και Χάρις Τζιώτη. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Lila Nova που έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις μου με φορέματα υψηλής ραπτικής, τον Μίλτο Μπαμπανίκο, την Βάσια Τζοτζοπούλου, φυσικά τον  fashion editor Γιάννη Φερεντίνο που με την συμβολή του με βοήθησε σε όλο αυτό. Και την εταιρεία marmalady clothing bar που με εχει επιλεξει να ειμαι η brand ambassador της, φυσικά τα Skaras Jewels και τα Helenadia για τα υπεροχα κοσμήματα που συνόδευσαν όλες τις εμφανίσεις μου.Όπως βλέπεις Ελίζα η ομάδα απαρτίζεται από πολλά άτομα επαγγελματίες στον χώρο τους και είμαι πραγματικά χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί τους. Όλοι μαζί έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για να ανεβάσουμε την Ελλάδα ψηλά το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου.»

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Grande εύχεται ολόψυχα στην Ελληνίδα Καλλονή καλή επιτυχία φέρνοντας το στέμμα στην Ελλάδα!!