Συνεντεύξεις

Όθωνας Μεταξάς

"Δεν έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένος"
42

Το GRANDE MAGAZINE κυκλοφορεί σήμερα και θα βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της χώρας , με εξώφυλλο τον ηθοποιό Όθωνα Μεταξά , έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη ,σε μία άκρως grande φωτογράφηση στο Moby all day bar . Μεταξύ των άλλων απάντησε τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του ,και αν είναι ρομαντικός .

Συγκεκριμένα λοιπόν στην ερώτηση τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου, απάντησε πώς :
Δεν έχω ανάγκη να είμαι ερωτευμένος . Μου έχει συμβεί, έχω ταλαιπωρηθεί, έχω ταλαιπωρήσει αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι ερωτευμένος για να υπάρχω γιατί είναι σαν το ζάρι ο έρωτας μπορεί να είναι δημιουργικός , μπορεί να είναι και γειωτικός – καταστροφικός. Τα έχω βρει πολύ με τη μοναξιά μου και όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνω πιο πολύ θα έλεγα ότι με κάποιους ανθρώπους στη ζωή έχει μεγαλύτερη σημασία η αγάπη , ο έρωτας είναι σαν το σεξ , είναι απαραίτητο αλλά είναι στη νεαρή ηλικία , όταν αρχίζεις και ωριμάζεις σαν άνθρωπος, όταν μετά τα 35-40 έχεις το μυαλό σου εκεί …αυτά είναι νεανικά σπορ αν και είναι αιώνια σπορ ταυτόχρονα.

Ενώ στην συνέχεια απάντησε για το αν είναι ρομαντικός :
Τι είναι όμως ρομαντισμός; Για μένα δεν υπάρχει ο στερεότυπος ρομαντισμός … το να πας μία βόλτα στην θάλασσα ή να διαβάζεις παραμύθια μέχρι να κοιμηθεί η καλή σου…Τα θεωρώ γραφικά και στερεοτυπικά .Ρομαντισμός είναι…πριν σου μιλήσει ο άλλος ή η άλλη να τον ρωτάς τι έχει . Ρομαντισμός είναι ας πούμε που με τους πρώην συγκατοίκους μου στου Ψυρρή , τους Μπαγκλαντέζους , τους ένοιωθα επί ίσοις όροις.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Όθωνα Μεταξά , και όχι μόνο στο GRANDE που κυκλοφορεί , σε όλα τα περίπτερα της χώρας.