Ομορφιά

Βάψου όπως η Alessandra Ambrosio

126

Η Alessandra Ambrosio παρουσιάζει μέσα από ένα video 10 λεπτών πώς να πετύχεις ένα  Brazilian look. Αρχικά, τοποθετεί μία face mask στο πρόσωπό της κι έπειτα χρησιμοποιεί face roller -αφού το έχει τοποθετήσει στο ψυγείο- ώστε να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα στο πρόσωπό της. Για να κρατήσει ενυδατωμένη την επιδερμίδα της χρησιμοποιεί face mist, ενώ δεν παραλείπει ποτέ την αντιηλιακή του προσώπου της, καθώς μένει στην California, όπου έχει πολύ ήλιο.

Το επόμενο βήμα είναι τα glow drops, που έχουν τη μορφή highlighter και το tinted moisturizer, τα οποία απλώνει σε όλο της το πρόσωπο για φυσική ενυδάτωση. Έπειτα προσθέτει ένα πολύ ελαφρύ foundation, καθώς της αρέσει να φαίνεται η πραγματική όψη του προσώπου και με ένα μεγάλο πινέλο το απλώνει και στην περιοχή του λαιμού, ώστε να πετύχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Το concealer ακολουθεί, όπου το τοποθετεί στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, στο πηγούνι, στο μέτωπο, στις ρυτίδες έκφρασης και στα καφέ σημεία. Εν συνεχεία, χρησιμοποιεί eyebrow gel, για να κρατήσει σταθερά τα φρύδια της, χωρίς να έχουν έντονο αποτέλεσμα. Προσθέτει lip balm και ξεκινάει το eye look με μία λεπτή γραμμή eyeliner που τελειώνει στην απέναντι άκρη του φρυδιού.

Για τις βλεφαρίδες χρησιμοποιεί eyelash curler, mascara και lash separator. Ακολούθως, παίρνει μια illuminizer παλέτα και με ένα πινέλο τοποθετεί από την εσωτερική γωνία του ματιού την πιο ανοιχτή σκιά, έως την εξωτερική. Το bronzer είναι το επόμενο βήμα, που μ’ αυτό κάνει ελαφριές φωτοσκιάσεις και μετά χρησιμοποιεί ροζ ρουζ σε στικ, τοποθετώντας το στα μήλα του προσώπου της με ένα πινέλο. Για τα χείλη επιλέγει ένα lipstick σε απόχρωση σάπιου μήλου και από πάνω βάζει lip balm για να δώσει λάμψη και νεανικότητα. Τέλος, ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ένα setting spray.

 

Επιμέλεια άρθρου
Πετροπούλου Φαίη