Ομορφιά

Λιώνει το make -up σου; Έχουμε τη λύση

288

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, εξαιτίας του εορταστικού πνεύματος (ψώνια, ψώνια και πάλι ψώνια) στο τέλος της ημέρας το μακιγιάζ δείχνει να έχει λιώσει. Ένα από τα σημεία που χαλάνε πιο εύκολα είναι το make up των ματιών , που δυστυχώς όταν χαλάσει δείχνουμε περισσότερο σαν panda παρά σαν τη Sara Jessica Parker που έχει βγει για ψώνια στην Oxford street.Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να μη συμβαίνει αυτό . Βρήκαμε tips όπου το μολύβι , η μάσκαρα και η σκιά θα μένουν ακούνητα στη θέση τους ακόμη κι αν είστε στα μαγαζιά από την αρχή του εορταστικού ωραρίου!

Σωστή βάση!
Μην φοράτε υπερβολική ποσότητα κρέμας ματιών πριν το μακιγιάζ. Εννοείται πως πρέπει να φοράτε και πρωί και βράδυ , αλλά πριν το μακιγιάζ περιορίστε την ποσότητα γιατί διαφορετικά τα προϊόντα θα γλιστράνε από τα βλέφαρά σας.
Primer
Το απόλυτο μυστικό είναι το primer για ματ και σταθερό αποτέλεσμα. Αν τα βλέφαρά σας τείνουν να είναι λιπαρά, εφαρμόστε πριν από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ένα primer για σκιές , καθώς θα κάνει τα χρώματα να φαίνονται και πιο έντονα.
Πούδρα
Μετά το concealer -όχι μόνο κάτω από τα μάτια αλλά και από πάνω- περάστε λίγη πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Αυτό θα τραβήξει την περιττή λιπαρότητα του δέρματος και θα <<κλειδώσει>> το μακιγιάζ στη θέση του.
Waterproof
Η πιο σίγουρη λύση είναι να επιλέξετε αδιάβροχα προϊόντα επενδύοντας σε μια μάσκαρα και ένα μολύβι ματιών με αδιάβροχη σύνθεση. Ο μόνος λόγος για να αφαιρεθούν θα είναι το ντεμακιγιάζ!
Smokey
Αν το μολύβι σας είναι αυτό που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα , τότε απλώστε μια σκιά στο ίδιο χρώμα με το μολύβι που ήδη έχετε τοποθετήσει κι έτσι θα δημιουργηθεί ένα smokey εφέ.

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου