Ομορφιά

Οι χρωματικοί συνδυασμοί του Χειμώνα!

45

Μπορεί ο Χειμώνας να είναι γεμάτος μελαγχολία , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και το μακιγιάζ σας πρέπει να ακολουθεί το blue mood. Η μόδα λέει να πηγαίνετε κόντρα στη μονοτονία της εποχής και να βάλετε χρώμα στα καθημερινά make up looks σας. Συγκεκριμένα , μπορείτε να συνδυάσετε ροζ σκιά με κόκκινο κραγιόν, σμαραγδί eyeliner με σκούρο κραγιόν και πολλούς άλλους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ροζ σκιά + κόκκινο κραγιόν

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν με τη ροζ σκιά φαινομενικά να μην ταιριάζουν , αλλά εάν κρατήσετε το ένα πιο θαμπό και το άλλο πιο έντονο τότε έρχεται μια ισορροπία στο look.

Μπλε σκιά + Greige κραγιόν

Η μπλε σκιά, το trend των ‘80s που επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες σεζόν, κρύβει έναν μεγάλο κίνδυνο: αν το παρακάνετε, θα φαίνεται πιο πολύ look για show. Όμως με ένα ψυχρό-γκρι nude κραγιόν θα πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σμαραγδί σκιά + βουργουνδί κραγιόν

Οι jewel τόνοι του σμαραγδί είναι ό,τι πιο hot για τα μάτια φέτος και ταιριάζουν τέλεια βουργουνδί αποχρώσεις στα χείλη.

Ροζ σκιά + magenta κραγιόν

Για να δείχνει το αποτέλεσμα νεανικό και κοριτσίστικο παίξτε με τις διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ και αποφύγετε τα μοπνοχρωματικά looks.

Πράσινη σκιά + berry κραγιόν

Η αλήθεια είναι πως το πράσινο δε συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή χρώματα σκιών. Αν όμως έχετε πράσινα ή μελί μάτια, πρέπει να το δοκιμάσετε καθώς θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας ακόμη περισσότερο. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με απαλές ή σκούρες berry αποχρώσεις στα χείλη.

Χρυσή σκιά + ζεστό nude κραγιόν

Για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τις κλασικές γήινες σκιές, αλλά φοβάστε να ρισκάρετε με έντονα χρώματα, το χρυσό είναι η τέλεια πρόταση. Με τη χρυσή σκιά μπορείτε να κάνετε πραγματικά πάρα πολλά looks. Μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ σας bold με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν ή φρέσκο με ένα φωτεινό πορτοκαλί. Ακόμη και ένα ζεστό nude δείχνει τόσο chic.

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου