Ομορφιά

Οι GURU ομορφιάς του Instagram προτείνουν!

348

 

Οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν χιλιάδες followers και είναι εκείνες που δοκιμάζουν πρώτες ό,τι νέο beauty και make up προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά.

>>Giotagiota


«Εκφραστείτε όπως θέλετε, δημιουργήστε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ωραίες και σας γεμίζει. Δεν υπάρχουν όρια στο μακιγιάζ, υπάρχουν η μόδα και οι τάσεις. Εάν νιώθετε όμορφα μ’ ένα natural look , μπράβο! Εάν θέλετε να κάνετε κάτι bold και έντονο , τολμήστε το !Νιώστε όμορφα με ό,τι σας γεμίζει!»

>>Jul_beautyleaks


« Το μοναδικό tip που θα έδινα σε όλους ανεξαιρέτως και θα έμπαινα και στο σπίτι τους να δω αν τηρούν , είναι το σχολαστικό πλύσιμο του προσώπου πρωί-βράδυ.»

>>Katalina_himona


«Λατρεύω το demy , λαμπερό δέρμα και γι’ αυτό βάζω μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter μέσα στο setting spray. Ανακατεύω καλά και έτοιμο .Λαμπερό και οικονομικό τρικ!Επίσης, για να γλιτώσω χρόνο στη skincare ρουτίνα μου χρησιμοποιώ δύο μάσκες μαζί. Βάζω στο ‘Τ’ του προσώπου μου μία ακμή και στο υπόλοιπο μία για ενυδάτωση. Τέλειο, απαλό δέρμα σε 10’»

>>Anabrand


«Δε βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς ρουζ. Αν δυσκολεύομαι να βρω το σωστό συνδυασμό κραγιόν-ρουζ, εφαρμόζω στο πίσω μέρος του χεριού μου το κραγιόν και μ’ένα πινέλο ταμπονάρω στα ζυγωματικά μου. Έτσι έχω 2 προϊόντα σε 1»

 

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου