Ομορφιά

Τα Make up trends για το 2020

96

Tα make up trends καθορίζονται από τους σχεδιαστές, οποίοι τα παρουσιάζουν στις εβδομάδες μόδας. Ανακαλύψτε ποια θα είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν το 2020 στα make up looks.

No make up look

Κορυφαία επιλογή για το Φθινόπωρο 2019-2020 συνεχίζει να αποτελεί το no make up look, καθώς πρόκειται για ένα make up trend, που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και δεν χρειάζεται πολλά καλλυντικά προϊόντα. Ελάχιστο concealer για τους μαύρους κύκλους, ένα lip balm και λίγη mascara είναι αυτά που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε.

Shiny skin

Τα shimmery highlighters δίνουν στην επιδερμίδα μια όψη φρεσκάδας. Οι ειδικοί προτείνουν την προσθήκη λάμψης στο πρόσωπο, ώστε να κρύψουν τη θαμπή και ξηρή επιδερμίδα, που συνήθως δημιουργείται από την πτώση της θερμοκρασίας και την αλλαγή των καιρικών συνθηκών.

Pink rouge

Παρόλο που το ρουζ είναι συνυφασμένο με το κόκκινο χρώμα, το ροζ είναι αυτό που μας ενδιαφέρει την συγκεκριμένη σεζόν. Λίγο ροζ στα ζυγωματικά θα αποδώσει νεανικότητα και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας, ενώ αν προσθέσετε και στα κινητά βλέφαρα θα απογειώσετε το look.

Bronzer

Παρατείνοντας την καλοκαιρινή διάθεση και διατηρώντας την ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα, αναζητήστε ένα bronzer σε απόχρωση που να ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Μονόχρωμο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη

Κυρίαρχη τάση για το Φθινόπωρο του 2020, αποτελεί το μονόχρωμο. Πρόκειται για τα λεγόμενα matchy matchy looks τα οποία θα είναι must αυτή την εποχή. Αυτό σημαίνει ίδια απόχρωση σκιάς και κραγιόν.

Ροζ, μωβ, glitter

Η girly πλευρά και η όχι τόσο αυστηρή θηλυκή όψη, θα φορεθούν πολύ αυτήν τη σεζόν. Με τις αποχρώσεις του ροζ και του μωβ μπορείτε να κάνετε αρκετούς συνδυασμούς. Από την άλλη μεριά το glitter θα αποδώσει glamorous style στο βλέμμα και μοντέρνο βάψιμο ματιών. Τα glossy βλέφαρα μπορούν να επιτευχθούν με υγρές σκιές ή gloss.

60’s

Στην κορυφή των τάσεων του μακιγιάζ για τη σεζόν βρίσκονται και κάποιες επιρροές από την δεκαετία των 60’s. Δυναμικό come back κάνει η κυκλική γραμμή eyeliner, το κλασσικό winged μαύρο eyeliner στη βάση των πάνω βλεφαρίδων του ματιού και οι κολλημένες κάτω βλεφαρίδες.

Σκιές ματιών και eyeliner σε διάφορες αποχρώσεις.

Το χρώμα θα έχει την τιμητική του τόσο στις σκιές ματιών, όσο και στα eyeliner. Απογειώστε την εμφάνιση σας με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο.

 

 

Επιμέλεια άρθρου
Πετροπούλου Φαίη