Ομορφιά

Top secrets for your skin.

30

Ένα ελλιπές ντεμακιγιάζ μπορεί να καταστρέψει το δέρμα, να προκαλέσει ξηρότητα ή ακόμη και να φέρει τα ανεπιθύμητα σπυράκια. Για λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος ατέλειας σας εκμυστηρευόμαστε 2  Grande μυστικά!

Grande Μυστικό 1ο: Απολέπιση! Είναι το βήμα που πρέπει να ακολουθείτε πιστά τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα εάν διαθέτετε κανονικό/λιπαρό/μικτό δέρμα, ενώ εάν έχετε ευαίσθητο περιοριστείτε στη μία. Με αυτόν τον τρόπο τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, οι πόροι καθαρίζουν και η επιδερμίδα σας αποκτά πιο υγιή όψη. Plus, τολμήστε το χημικό peeling στο σπίτι με ειδικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Grande Μυστικό 2ο: Serum με βιταμίνη C. Η συγκεκριμένη βιταμίνη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends στο skincare κομμάτι αυτή την περίοδο. Τα οφέλη της σχετίζονται με τη λάμψη, τη λείανση της υφής του δέρματος και την αντιγηραντική της δράση. Προμηθευτείτε ένα προϊόν που να περιέχει βιταμίνη C και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου