Έρευνες

Δείξε μου το σεντόνι σου να σου πω ποιος είσαι- Τι τύπος είσαι ανάλογα με το που κοιμάσαι

39
Επιμέλεια Άρθρου: Καλοσκάμη Λίλα

 

Όπως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έτσι διαφορετικό είναι και κάθε σπίτι αλλά και κάθε κρεβατοκάμαρα. Τα πάντα γύρω μας δηλώνουν τον χαρακτήρα μας και το εσωτερικό ΕΓΩ μας. Ένα από αυτά είναι και τα αγαπημένα μας σεντόνια, που μας ζεσταίνουν ή μας δροσίζουν ανάλογα την εποχή. Η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν είναι αφού σύμφωνα με μελέτες, κάθε είδος ή χρώμα δείχνει ποιοι είμαστε και τι μας αρέσει να κάνουμε. Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή και ανακαλύψτε ίσως κάποιες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας, γιατί τα σεντόνια σας…μιλάνε για εσάς!

Λευκό: Τα λευκά σεντόνια δείχνουν άτομο που λατρεύει την καθαριότητα, αγαπά να εργάζεται αλλά και να τα έχει όλα σε τάξη και οργανωμένα. Στις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, θέλουν συνήθως να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Μαύρο – Σκούρα: Σε αυτά τα άτομα δεν αρέσει και πολύ η καθημερινή καθαριότητα. Λατρεύουν να τρώνε πάνω στο κρεββάτι δίχως να τους ενοχλεί εάν θα το λερώσουν, γιατί πολύ απλά δεν θα φανεί. Είναι τα άτομα που πάντα ψάχνουν για την εύκολη λύση σε ότι προκύψει, αλλά και τους συγκινεί ιδιαίτερα το μυστήριο και η περιπέτεια.

Φλοράλ : Μια ρομαντική ψυχή και έναν αισιόδοξο χαρακτήρα προσδιορίζουν τα φλοράλ σεντόνια. Τα άτομα αυτά ψάχνουν πάντα τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα του παραμυθιού και λατρεύουν να ζουν πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι, το οποίο συχνά το χρησιμοποιούν και ως άμυνα στην σκληρή εποχή που ζούμε.

Μάλλινα: Η εξερεύνηση είναι στο αίμα τους. Ελεύθερα πνεύματα που δεν τους αρέσει η παραμικρή καταπίεση. Τα άτομα που προτιμούν να σκεπάζονται με μάλλινα σεντόνια είναι συνήθως ιδιαίτερα χαλαρά και φιλικά.

Χρωματιστά: Η αισιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο. Άκρως κοινωνικά άτομα, με πλούσιο φιλικό περίγυρο. Θέλουν να βρίσκονται συνεχώς με κόσμο και να περνάνε ώρες έξω από το σπίτι.

Καρό: Η προτίμηση στα καρό σεντόνια δείχνει μια ισορροπημένη ζωή αλλά και η επιθυμία για σοβαρή σχέση. Συνήθως το καρό  επιλέγεται από ζευγάρια αφού λειτουργεί εκπληκτικά και στα δύο φύλα.

Ριγέ: Η προτίμηση στα ακριβά αρώματα, στις πέρλες, για τις γυναίκες αλλά και η αδυναμία στις διάσημες μάρκες ρούχων και ρολογιών για τους άνδρες, δείχνουν τα ριγέ σεντόνια. Αγαπούν την τάξη και υιοθετούν ένα στυλ περισσότερο σοφιστικέ.

Καπιτονέ: Τα καπιτονέ, τα προτιμούν συνήθως οι πιο παραδοσιακοί τύποι, οι οποίοι έχουν αδυναμία στην οικογένεια και κρατούν τις αξίες και τις παραδόσεις τους ψηλά. Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν να μεταβιβάζουν τις γνώσεις τους και την σοφία τους στους νεότερους αλλά και να μαθαίνουν συνεχώς από που τους μεγαλύτερους.