Μόδα

Απόλυτη τάση για το 2019 οι Belt-bag!

546

Πώς έγινε γνωστή η ατάκα της Πέγκυ Καρρά <<Τατιάνα, Τατιανούλα, Νούλα, Φιόνα, Φιονούλα, Φιόνα …Ναι, κολλάει!>> έτσι και η… Μπανάνα-Μπανανούλα-Belt bag…ναι, κολλάει!
Απόλυτη τάση για το 2019 αποτελούν , λοιπόν οι τσάντες μέσης. Φορέθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των 70’s έως και της αρχές του 2000. Η μόδα όμως ως γνωστών ανακυκλώνεται. Τις συγκεκριμένες τσάντες, είδαμε να φορούν η Sara Jessica Parker και η Paris Hilton , απογειώνοντάς τες. Οι μεγάλοι οίκοι δε, που κάθε χρόνο δημιουργούν τις τάσεις , έχουν τουλάχιστον ένα σχέδιο belt-bag στην συλλογή τους!

Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς μια τέτοια τσάντα, γιατί σας αρέσει να ακολουθείτε τη μόδα, θα πρέπει να γνωρίζετε τις πέντε διαφορετικές ονομασίες τους:

Fanny pack, bum bag, le banana, belly bags, marsupio.

Εκτός από το κομμάτι της μόδας, είναι και ένα βολικό αντικείμενο καθώς εκτός του ότι χωράει αρκετά πράγματα μέσα, είναι και δύσκολο να στην κλέψουν!

Μπορείς να τις συνδυάσεις με όλα τα ντυσίματα και σε όλες τις περιστάσεις! Οι τρόποι που μπορείς να τη φορέσεις ποικίλουν. Εκτός από τη μέση σου που είναι το προφανές , φορώντας την διαγώνια στο στήθος σου κάνεις όχι μόνο μόδα αλλά και τη διαφορά! Επίσης μπορείς να την κρατάς κρεμαστή στον ώμο σου ή ακόμη να την κρατήσεις και σαν φάκελο. Με skinny jeans και μπαλαρίνες, με πλισέ μακριές φούστες , με φόρμες , ψηλοτάκουνα ή και σακάκι …άσε την φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε ένα μοναδικό στυλ!

 

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου