Μόδα

Πώς να φορέσετε τα πιο hot beauty hair items.

35

Τα αξεσουάρ αποτελούν το μεγαλύτερο trend αυτή την εποχή. Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram θα δείτε άπειρα χτενίσματα με hair clips σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, φορεμένα με ακόμη περισσότερους τρόπους. Αναμφίβολα, είναι το απόλυτο hair trend της σεζόν. Εκτός από το ότι μπορούν να σας σώσουν από βέβαιες bad hair days, είναι η εύκολη λύση για εκείνες τις μέρες, που είτε δεν έχετε χρόνο είτε διάθεση, για να ασχοληθείτε πολύ με τα μαλλιά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά από τα αγαπημένα σας τσιμπιδάκια απλά με πέρλες, glitter ή trouks.

  1. Χωρίστρα στη μέση.

Εάν θέλετε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς το πρώτο πράγμα είναι να προμηθευτείτε με απλά τσιμπιδάκια, ασημένια, χρυσά ή rose gold, Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιο ιδιαίτερα. Έπειτα, αρκεί να κάνετε τη χωρίστρα στη μέση και να τοποθετήσετε ένα ή και περισσότερα τσιμπιδάκια στη σειρά σε κάθε πλευρά.

  1. Χωρίστρα στο πλάι.

Μπορείτε επίσης να φέρετε τη χωρίστρα στο πλάι και να βάλετε τσιμπιδάκια μόνο από τη μία μεριά σχηματίζοντας ένα Χ με αυτά.

  1. Πιασμένα πίσω.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ρομαντικών κοριτσιών, μια λύση είναι να πιάσετε πίσω τα μαλλιά σας με ένα hair clip.

  1. Σε κότσο.

Ένα όμορφο go-to χτένισμα, αλλά και ιδανικό για τις bad hair days είναι ο επιμελώς ατημέλητος κότσος. Για να κάνετε πιο ενδιαφέρον το styling, μπορείτε αφού πιάσετε πάνω τα μαλλιά σας, να βάλετε ένα εντυπωσιακό hair clip είτε πάνω στον κότσο είτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού είτε και στο πλάι.

  1. Σε χαμηλό σινιόν.

Μια ακόμη εναλλακτική είναι το chic σινιόν, που με τα hair clips μπορεί να γίνει πιο μοδάτο, συνδυάζοντας το κομψό με το fashionable στοιχείο.

  1. Σε αλογοουρά.

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα κλασικά λαστιχάκια, που εκτός από συνηθισμένα και ανιαρά καταστρέφουν και αποδυναμώνουν τις τρίχες και στη θέση τους τοποθετείστε  ένα μεγάλο hair clip.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επιμέλεια άρθρου

Φαίη Πετροπούλου