Μόδα

6 συνήθεις που πρέπει να αποκτήσεις για αψεγάδιαστο στυλ.

105

Το shopping με πρόγραμμα, η επιλογή των τάσεων που ταιριάζουν στο στυλ τους, και οι συνδυασμοί που βασίζονται σε διαχρονικά κομμάτια είναι μόνο μερικές από τις συμβουλές που αξίζει να πάρεις από τις γυναίκες που παίζουν την κομψότητα στα δάχτυλα.

1.Δεν ακολουθούν κάθε τάση

Οι γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ δεν ακολουθούν κάθε τάση, αντιθέτως επιλέγουν τα on-trend κομμάτια που ξέρουν ότι της κολακεύουν και τα συνδυάζουν με κομμάτια-κλειδιά.

2.Κάνουν shopping με πρόγραμμα

Οι γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ κάνουν shopping με πρόγραμμα, με το να κάνουν έρευνα αγοράς και στοχευμένες αγορές στις περιόδους των εκπτώσεων.

3.Ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα basics

Οι γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ ξέρουν πόσο σημαντικά είναι τα basics, και ποντάρουν σε αυτά για καθημερινές εμφανίσεις.

4.H άνεση είναι τοπ προτεραιότητα

Για τις γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ η άνεση είναι τοπ προτεραιότητα. Όσον αφορά τα παπούτσια πορεύονται πάντα με γνώμονα την άνεση.

5.Αναζητούν vintage κομμάτια

Οι γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ αναζητούν vintage κομμάτια, καθώς γνωρίζουν ότι πολλές φορές οι καλύτεροι θησαυροί κρύβονται σε τέτοια μαγαζιά.

6.Δεν αγοράζουν ότι φορούν όλες

Οι γυναίκες με αψεγάδιαστο στυλ δεν αγοράζουν ότι φορούν όλες, γιατί ψάχνουν για εκείνα τα ρούχα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, με έντονα prints, που θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν.

Επιμέλεια άρθρου

Πετροπούλου Φαίη