Μόδα

Layering, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

340

To layering , που το τελευταίο διάστημα έχει μπει στην καθημερινή μας γλώσσα και έχει υιοθετηθεί από όλες τις fashionista στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι η νέα τάση της μόδας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις παγκοσμίως . Είναι η “τέχνη” του να μπορείς να συνδυάζεις και να φοράς ρούχα και αξεσουάρ το ένα πάνω στο άλλο. Πρόκειται δηλαδή για μία τάση στην οποία συνδυάζουμε τα ρούχα του outfit μας ή τα αξεσουάρ μας σε διάφορα επίπεδα. Φοράμε πολλά ρούχα μαζί, με διαφορετικά μήκη, υφές και υφάσματα.

Η αλήθεια είναι πως χρόνια τώρα , δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν τολμήσει να φορέσουν πολλά ρούχα μαζί και τα έχουν συνδυάσει επιτυχώς. Δεν γνώριζαν όμως ότι αυτό λέγεται layering..

Τώρα λοιπόν κυρίες μου όχι μόνο το γνωρίζεται αλλά είσαστε και μέσα στην καρδιά της μόδας όταν δημιουργείται με τα διάφορα χρώματα , υφάσματα και μήκη το απόλυτο fashion style

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις και εσύ με τη σειρά σου layering, τόλμησέ το άφοβα, παίξε με τα χρώματα, τα prints και τις υφές και δημιούργησε looks που θα κάνουν εντύπωση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις βέβαια, είναι πως όσο περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σε διαφορετικές αποχρώσεις χρησιμοποιήσεις, τόσο πιο απλό και φυσικό θα πρέπει να είναι το μακιγιάζ αλλά και το χτένισμα που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου.

Σκοπός του layering είναι να φορέσεις στρώσεις ρούχων και να ντυθείς σαν τριαντάφυλλο, η καλύτερα σαν κρεμμύδι και πιστέψτε με δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Συνδυάστε μακριά πουκάμισα με κοντά πλεκτά τοπ, φορέματα κοντομάνικα ή με ραντάκια πάνω από μπλουζάκια και πουκάμισα, ρίξτε μακριές ζακέτες κάτω από το πανωφόρι σας, προσθέστε στο λουκ σας φουλάρια, κασκόλ και εσάρπες κ.ο.κ.

Επιμέλεια άρθρου

Λίλα Καλοσκάμη