Μόδα

Make a Wish για καλό σκοπό!

368

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου κάτι καλό γίνεται στο Club Lohan στης 9 το βράδυ…. Ένα πραγματικά γεμάτο αγάπη Show Mόδας περιμένει να σας υποδεχθεί και να ζήσετε μαζί του στιγμές μοναδικές και ευχαρίστησης. Καταξιωμένα μοντέλα θα παρελάσουν με τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Μάρθας Αδαμίδου και της μεγάλης ελληνικής εταιρίας DI-MA-DO- όλα αυτά για απόλυτα καλό σκοπό , αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τον οργανισμό Make a wish Ελλάδος και θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ευχών μικρών μας φίλων , ως ένα μέσο ευχαρίστησης των όσων περνάνε…

Το Show θα παρουσιάσει η γνωστή παρουσιάστρια Σοφία Παθέκα , η οποία στο παρελθόν υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και γυμνάστρια. Την μουσική της βραδιάς υπογράφει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου , η ραδιοφωνική παραγωγός που δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις… ο ραδιοφωνικός σταθμός MUSIC 89.2 θα καλύψει την βραδιά επίσης.

Special εμφάνιση σε αυτό το show θα έχουν δύο εθνικά εστεμμένες – η Χριστίνα Μουμούρη και η Θεοδώρα Μοσχούρη, η πρώτη αποτελεί και καμάρι για την συγκεκριμένη εκδήλωση , αφού είναι και βραβευμένη από το Fashion TV World , ως το καλύτερο μοντέλο για το 2018 πασαρέλας.

Ο Κυριάκος Κερανόπουλος σε ρόλο μαέστρου θα συντονίζει τα πάντα , όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που είναι παρών.